Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kasia Basia a nie jedziesz do rodziny?
Dziewczyny po porodzie jakie majtki poporodowe i podklady sie sprawily i jakie polecacie. I co najlepsze do smarowania pupy bobasa...
Dzieki
Kasia_Basia - sama w końcu zostajesz? A jak tam mąż? Nadal się nie interesuje? Nie zawiezie Cie do szpitala w razie czego? Kurde, słaba sytuacja...
Ja nie kupilam jeszcze ani jednej rzeczy...wszystko wybieram na przyszlosc i zapisuje w zakladkach...mam zamiar zaczac kupowac tak w styczniu i lutym a przed przemalowac pokoik...co do ruchow to chyba jeszcze nie i ci zazdroszcze...choc dwa razy mnie dziwne uczucie spotkalo...taķie dziwne rozchodzace sie odczucie takiej fali rozchodzacej sie po uderzeniu bomby...sorki i tak pewnie nie wiecie o ci mi chodziKatharina, Ty już te wszystkie rzeczy kupujesz? Ja wczoraj kupiłam kilka bodziaków i kaftaników. Moja mama delikatnie dała mi do zrozumienia, że szybko wpadłam w szał zakupów i zaczęłam się zastanawiać czy faktycznie nie za szybko te ubranka kupuję...
Czujesz już ruchy małej? Ja od ostatniej niedzieli codziennie czuję coś w rodzaju rybki i kilka razy zdarzyła nam się czkawka- przynajmniej tak myślę, bo brzuch mi śmieszne podskakiwał![]()