Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Martini pisalam jak porod. O malo nie skonczylo sie tragicznie. Lekarz mnie wzial wczesniej do szpitala bo prosilam, mowilam ze sie boje bo mieszkam daleko od szpitala. No i lekarz tez sie bal.Straw czy to Ty dawna strawbelka ? jak tak to pisz jak porod i jaka duza dzidzia [emoji14] bardzo rzadko tu zagladam wiec nie jestem w temacie![]()
Te plastry sa rewelacyjne, kolezanka miala miesiac przede mna cc i juz jej blizny nie widac po tych plastrach.Moja blizna tez super. Nic nie boli i niczym nie smaruje.
Hej ja mam kilka kompletów na 50 i parę rzeczy na 44 reszta 56 i wzwyżHej, witamMamy bliźniakowe proszę pomóżcie. Jak z ubrankami roz.50? Jak kupowałyście? Bo jestem w strasznej kropce i nie wiem jak ten rozmiar ogarnąć;( kupować? Wstrzymać się?