• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Flandi slicznosci!!! Niech rosna zdrowo!!!

Dora 88 mi rowniez sie udalo za 1 podejsciem do ivf,u nas nieplodnosc idiopatyczna i bylo 17 jajek a tylko coreczka zostala (termin na kwiecien)

Tez mialam depresje razem z mezem Po wyroku lekarza o ivf Ale dalismy rade wy tez dacie!!!
Strwa tez jestem ciekawa cm stopki bo kupilismy pantofelki pisze 0-3 ciekawe czy rzeczewiscie na noworodka

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Straw ja mate edukacyjna mam po starszym synku. Wiec tylko wyslalam meza do piwnicy zeby ja znalazl. Wypralam i uzywamy ;) :)
Kupilam bujaczek bo mielismy pozyczony.
Dzisiaj poszlismy oboje do piwnicy po większe ciuszki dla mlodego, tak rosnie ze szok... przy okazji znalazlam karuzele z fisher price po starszym. Wystawilam na olx i od razu poszla :D

Co do laktacji to mi mała przez to ze wisiala po tyle godzin na cycku tak rozkrecila ze teraz moglabym 2 wykarmic. To ja wrecz czekam az ona sie obudzi bo juz mam dwa glazy. Wiec częste przystawianie tez robi swoje.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam podobnie, w nocy ona je około 1, ale niewiele. Zawsze potem muszę odciągać bo mam dwa twarde balony. Klęska urodzaju.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Taka zamowilam. Mam nadzieje ze maly polubi i bedzie dlugo korzystal.
Zaraz wstanie to pomierze te nozki. Od wczoraj mam z nim mexyk, wiec tyle to trwa. Nie moge sie z niczym wyrobic.
edukacyjna-mata-plac-zab_9387.jpg
edukacyjna-mata-plac-zab_9395.jpg

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• edukacyjna-mata-plac-zab_9387.jpg
    edukacyjna-mata-plac-zab_9387.jpg
    64,6 KB · Wyświetleń: 886
  • edukacyjna-mata-plac-zab_9395.jpg
    edukacyjna-mata-plac-zab_9395.jpg
    76,5 KB · Wyświetleń: 928
Ostatnia edycja:
reklama