• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Mam pytanie czy ktoras z was miala może w ciąży problemy z żołądkiem (jakiś wirus) od wczoraj wymiotuje na okrąg a żołądek to mnie tak boli jakby mi go skrecalo. I teraz pytanie czy mogę cos wziąć na te Bóle??... Szczerze to nad IP się zastanawiam, ale boje się ze mnie wysmieja ze z bólem żołądka przychodze.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam pytanie czy ktoras z was miala może w ciąży problemy z żołądkiem (jakiś wirus) od wczoraj wymiotuje na okrąg a żołądek to mnie tak boli jakby mi go skrecalo. I teraz pytanie czy mogę cos wziąć na te Bóle??... Szczerze to nad IP się zastanawiam, ale boje się ze mnie wysmieja ze z bólem żołądka przychodze.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jedz na ip, bo jak to jakies wirusowe, zeby dzieciatku nie zaszkodzilo. Lepiej zeby wysmiali, niz potem zalowac ze sie nie pojechalo.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Nam polozna mowila, ze 3 dni to jeszcze norma. Jak juz wiecej to trzeba sie zainteresowac. Najwazniejsze zeby sikaly duzo, bo to znaczy ze jedza i ze nerki pracuja.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Leon sika i kupka się pojawia. Lenka nadal bez kupy :( dużo płacze, nie radzi sobie do końca z butlą z Aventu, więc teraz spróbowaliśmy smoczków Nuk ze szpitala które mamy jeszcze i w końcu zjadła. Czuję że puszcza bąki, ale na tym się kończy..
W poniedziałek mam położną, we wtorek pediatrę to może coś uda nam się zaradzić.

Ps. Jak poznać że dziecko ma kolki? I co stosujecie na nie???

Leon sika i kupka się pojawia. Lenka nadal bez kupy :( dużo płacze, nie radzi sobie do końca z butlą z Aventu, więc teraz spróbowaliśmy smoczków Nuk ze szpitala które mamy jeszcze i w końcu zjadła. Czuję że puszcza bąki, ale na tym się kończy..
W poniedziałek mam położną, we wtorek pediatrę to może coś uda nam się zaradzić.

Ps. Jak poznać że dziecko ma kolki? I co stosujecie na nie???

Przy kolkach dziecko bardzo placze, to jest straszny placz, ze nawet nie mozna go uspokoic i z reguly codziennie o tej samej porze.
Na kilki Sab Simplex nahskuteczniejszy.
Jest jeszcze Bobotic forte, chyba u Tequili sie sprawdzil.
Na trawienie laktozy delikol lub
kolaktaza.

Jest jeszcze to Windi do pupki zeby powietrze odprowadzic, ale u mnie to nie dawalo rady. Tymek sie wsciekal i musialabym paczke na dzien zuzywac.

Na kazde dziecko dziala cos innego.

Przy kolkach dziecko bardzo placze, to jest straszny placz, ze nawet nie mozna go uspokoic i z reguly codziennie o tej samej porze.
Na kilki Sab Simplex nahskuteczniejszy.
Jest jeszcze Bobotic forte, chyba u Tequili sie sprawdzil.
Na trawienie laktozy delikol lub
kolaktaza.

Jest jeszcze to Windi do pupki zeby powietrze odprowadzic, ale u mnie to nie dawalo rady. Tymek sie wsciekal i musialabym paczke na dzien zuzywac.

Na kazde dziecko dziala cos innego.

U mnie dodatkowo, poza sabsimplex, suszarka na brzuszek i dociskanie nóżek do brzuszka. To pomaga odgazować.
Robię też nóżkami kółka ale tylko zgodnie z kierunkiem zegara - tak uczyli na szkole rodzenia

U mnie dodatkowo, poza sabsimplex, suszarka na brzuszek i dociskanie nóżek do brzuszka. To pomaga odgazować.
Robię też nóżkami kółka ale tylko zgodnie z kierunkiem zegara - tak uczyli na szkole rodzenia

Kasia basia, a nie pomylilas nic? To brzuszek sie masuje zgodnie z ruchem wskazowek zegara.
Nozkami tez sie kolka robi? Dlaczego zgodnie z ruchem wskazowek zegara? Jestem sama ciekawa[emoji6]

reklama
Kasia basia, a nie pomylilas nic? To brzuszek sie masuje zgodnie z ruchem wskazowek zegara.
Nozkami tez sie kolka robi? Dlaczego zgodnie z ruchem wskazowek zegara? Jestem sama ciekawa[emoji6]

Tak mam nawet zapisane,na zajęciach z lalkami ćwiczyliśmy. Chyba z tego samego powodu co z brzuszkiem, przecież tymi nóżkami też brzuszek masuje. Jak zginam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry