Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tutaj[emoji6]
Idę jutro po "żółwia"bo tak zastanawialam się nad nim bo koleżanki tez mi polecały. A co macie jeszcze z ziajki?
Ja płyn natluszczajacy do kąpieli i kupiłam maść pośladkową ale jeszcze jej nie używałam. Ogólnie kupilam jeszcze szampon i mydło z rozpędu jak weszłam do sklepu ziaja i dopiero w domu zobaczylam ze to od 3 miesiąca zycia [emoji4] ja bardzo lubie ziaje dla siebie i małej tez pasują kosmetykiIdę jutro po "żółwia"bo tak zastanawialam się nad nim bo koleżanki tez mi polecały. A co macie jeszcze z ziajki?![]()
Jaki juz duzy [emoji7] ewelin czy mi się zdaje czy synek podobny do ciebie? W sumie mezowi sie nie przygladalam [emoji6]
No wszyscy mówią ze do mnie podobnyJaki juz duzy [emoji7] ewelin czy mi się zdaje czy synek podobny do ciebie? W sumie mezowi sie nie przygladalam [emoji6]
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom