No mój klopsik to w 37tc i 1d ważyła prawie 3 kg. Wiadomo, ze jest błąd pomiaru

ale ja już bym chciała urodzić. Teraz jest mi wyjątkowo ciężko mała jest bardzo wysoko, praktycznie na żebrach. Ciężko oddychać, zgaga potworna i zaczęłam puchnąć 3 kg w 4 dni, a szczególnie prawa stopa. A nowych butów nie będę teraz kupować
Dodatkowo dla mnie stres bo przed wizyta w krwi wyszło CRP 27, a w moczu leukocyty, bakterie i białko. W dniu wizyty powtórzyłam badanie ogólne moczu i zrobiłam posiew bo wiedziałam, ze lekarz i tak będzie mi kazał robić, a tak nie będę musiała kolejnego dnia jechać znowu do kliniki. No i badanie moczu kolejnego dnia po pierwszym badaniu wskazało tylko na białko. Posiew czysty. Czekam na wynik posiewu z szyjki. Wiec pewnie pierwsza próbka moczu się zanieczyściła

asekuracyjnie dostałam na wizycie antybiotyk. Ale to CRP nie daje mi spokoju. Wszystko sprawdzone, a ono ciagle mnie zaskakuje. Ostatnio nawet zrobiłam badanie na listerie, ale na wynik wciąż czekam. Lekarz podejrzewa, ze może mieć to związek z rosnącymi d-dinerami czyli krzepliwością krwi... dlatego wolałabym już urodzić i mieć malutka przy sobie
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom