Ja też czuję ją w dole brzucha ale nogami daje po żebrach i żołądkuTo jeszcze tyle miejsca maja ???
U mnie teraz to caly czas dol brzucha czuje ale to raczkami boksuje a nog to wcale nie czuje. A moze cos sie dzieje ze nozkami nie kopie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja też czuję ją w dole brzucha ale nogami daje po żebrach i żołądkuTo jeszcze tyle miejsca maja ???
U mnie teraz to caly czas dol brzucha czuje ale to raczkami boksuje a nog to wcale nie czuje. A moze cos sie dzieje ze nozkami nie kopie.
31 a u ciebieHusann który to Twój tydzień?
Ale o to chodzi ze ja nozek wcale nie czujeJa też czuję ją w dole brzucha ale nogami daje po żebrach i żołądkuPocieszyłaś mnie, myślałam, ze tylko mi tak leży "pod brzuchem"
![]()
połowa 3331 a u ciebie
A na usg wszystko o.k? Nie nakręcaj się, na pewno wszystko jest dobrzeAle o to chodzi ze ja nozek wcale nie czuje
Usg mialam 20 stycznia i wszystko bylo super i wtedy czulam bo przekrecil sie dopiero. A teraz mam wizyte dopiero 17 luty. Ale czasem mam tez takie wrazenie ze juz mniej sie ruszaA na usg wszystko o.k? Nie nakręcaj się, na pewno wszystko jest dobrze![]()
Bo ma mniej miejsca. Zjedz coś słodkiego i połóż się na boku. Na pewno poczujeszUsg mialam 20 stycznia i wszystko bylo super i wtedy czulam bo przekrecil sie dopiero. A teraz mam wizyte dopiero 17 luty. Ale czasem mam tez takie wrazenie ze juz mniej sie rusza
Jak zjem cos to czuje ze sie rusza i jem na sile chociaz serek bo choroba mnie zlamala i tak gardlo boli ze nic nie moge przelknac tylko w postaci plynnej.Bo ma mniej miejsca. Zjedz coś słodkiego i połóż się na boku. Na pewno poczujesz![]()