• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
czesc mamuski ;-) Witam nowe ciezaroweczki:tak:

Ja to normalnie ostatnio taka zalatana jestem,ze czasu mi nawet na prysznic brakuje :-D Praca, silownia, Synek, dom i tak caly czas....Mam nadzieje, ze jakos przetrwam ten ciag i w koncu dojde do jakiejs stabilizacji i spokoju.

Fajnie czyta sie wasze pogaduchy:cool2: My jak narazie nie staramy sie na maksa. Co ma byc to bedzie, w kwietniu ide odwiedzic pana gina,zrobic w koncu ta nadzerke i pogadac troche o ciazy naturalnej...a noz sie uda :tak:

Moj syncio to juz teraz maly diabelek:cool2: Lata,biega,skacze,wszedzie sie wdrapuje, papuguje ...moglabym wymieniac a wymieniac...normalnie takie male adhd :-D A radosny, wesoly, smieje sie prawie caly dzien.Wystarczy glupia mine do niego zrobic a banana ma na twarzy heehe. Jutro idziemy na szczepienie, wiec wlaczy syrene.Nie nawidze tych szczepien,dobrzez ze to juz ostatnie i kolejne chyba dopiero jak bedzie mial 13 lat :confused: Z dnia na dzien kocham go mocniej i nie potrafie slowami opisac,jaka wielka milosc mam dla niego:tak: Cudowne uczucie :happy2:

Pozdrawiam was wszystkie.Poglaskajcie brzuszki ode mnie ;-)

A co dokladnie sie czuje? Ja myslalam, ze juz poczulam Malenstwo ale to za wczesnie, czulam jakby banke mydlana, ktora sie krecila w moim brzuchu po zjedzeniu galaretki w czekoladzie. Prosze opiszcie te ruchy:)

czarnykot -powodzenia w starankach

madzialenak - ja na poczatku 18 tyd, takie wiercenie w jednym miejscu. przez dlugi czas tylko z tej jednej strony czulam takie wiercenie. A od kiedy kopniaczki to nie pamietam. Ale jeszcze chwilka i tez synus zacznie dawac znac o sobie.

kate - trudno powiedziec, ja tez na poczatku jak cos mi pogilgotalo w brzuchu to sie zastanawialam czy to juz? czy to to? ja jak napisalam wyzej czulam wiercenie, tak jak by ktos paluszkiem mi delikatnie dziurke w brzuchu wiercil. Ja nabralam pewnosci, ze to juz na pewno ruchy, jak te odczucie pojawialy sie w miare regularnie i byly coraz wyrazniejsze. Jeszcze chwilka i twoja dzidzia zacznie dawac znaki mamie.

reklama
Mnie się wydaje, że poczułam ok. 17 tyg. - tak porządnie czuję od 18-19 tyg., aczkolwiek ja nie znam jakiś bolesnych kopniaków. Lidka subtelnie się porusza :-)
Gotadora - jak po tylu latach odnajdujesz się w polskiej rzeczywistości?
Co do poprawy samopoczucia, to powiem Wam, że miesiąc temu było zdecydowanie gorzej. Teraz mogę normalnie chodzić. Żadnego kłucia i ciągnięcia. Nawet sukienkę ciążową sobie kupiłam, bo jednak chyba uda mi się powychodzić z domu :-)
Ilionka - trzymam cały czas kciuki! Informuj nas na bieżąco. Na pewno wiesz, że Twoje maluchy są juz bezpieczne. Syn naszych znajomych urodził się w tym tygodniu i nie musiał już nawet trafić do inkubatora.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry