• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
U nas tylko ja jestem pochlaniaczem, caly czas tworze biblioteczke, na dzien dzisiejszy 205 ksiazek
Ja podjelam sie wyzwania 52 ksiazki w 2017 r i teraz jestem w trakcie 11 :)
A co przewaznie czytasz??
Ja właśnie jestem na etapie szukania miejsca w domu na biblioteczke :)
Może jak za jakiś czas uda nam się zmienić mieszkanie na większe,to obiecalismy sobie,że zrobimy sobie super biblioteczke :)
Ostatnio czytam dużo polskich autorów kryminalnych (Wolski,PM Nowak,Miloszewski,Mroz),lubię T.Gerritsen. Jak np do kin wchodzi film na podstawie książki to obowiązkowo najpierw książka. Moja ukochana książka to Wrzos Marii Rodziewiczowny :) Sporo też historycznych i biografii.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja właśnie jestem na etapie szukania miejsca w domu na biblioteczke :)
Może jak za jakiś czas uda nam się zmienić mieszkanie na większe,to obiecalismy sobie,że zrobimy sobie super biblioteczke :)
Ostatnio czytam dużo polskich autorów kryminalnych (Wolski,PM Nowak,Miloszewski,Mroz),lubię T.Gerritsen. Jak np do kin wchodzi film na podstawie książki to obowiązkowo najpierw książka. Moja ukochana książka to Wrzos Marii Rodziewiczowny :) Sporo też historycznych i biografii.

Ja polskich ksiazek mało czytam, ale Miloszewski z seria o Szackim petarda. Gerritsen tez uwielbiam, mam wszystkie z serii o Rizzoli ;) jeszcze Coben swietny jest, tez mam go duzo, no i teraz pokochalam Lackberg i Chrisa Cartera :)

Ja polskich ksiazek mało czytam, ale Miloszewski z seria o Szackim petarda. Gerritsen tez uwielbiam, mam wszystkie z serii o Rizzoli ;) jeszcze Coben swietny jest, tez mam go duzo, no i teraz pokochalam Lackberg i Chrisa Cartera :)
To widzę,że mamy bardzo podobny gust :)
Szacki rządzi! :)
Jest jeszcze jedna książka,na którą się czaje ale muszę się nastawić psychicznie. Światło między ocenami
Teraz chyba nawet film jest w kinach. Zapowiada się super,ale jest tam wątek o stracie ciąży..

Ale ja się zgadzam w 100 % :)
Teoria teoria a życie i tak swoje :)
Nie upieram się,że u nas będzie szlaban na tv :)
Zdaje sobie sprawę,że wychowanie dziecka to ciężka robota i czasami człowiek już po prostu musi korzystać ze wszystkiego żeby choć chwilę wytchnienia mieć ;)
I prędzej mi ręką odpadnie niż jakąś mamę za to skrytykuje :)

Beatka nikt tu nie odbiera tego jako krytykę. Przypominam sobie jakie miałam postanowienia przed pierwszym dzieckiem i ile z tego udało mi się utrzymać.
Na każdym etapie coś jest. Teraz na przykład kupiłam jej telefon, który miała dostać dopiero na osiemnastkę - a ma 9.
Z własnego podwórka : znam osobiście jedną mamę która telewizora nie włączyła przy dwójce dzieci. Wow, mam do niej duży szacunek.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Staw, jak tylko będziesz mogła daj znać.
Kurcze odkąd przeczytałam Twoja wiadomość cały czas o Was myślę i trzymam kciuki za kochanego Tymka [emoji8][emoji8]
Niech się tam trzyma dzielny Bąbelek!!!!

Beatka nikt tu nie odbiera tego jako krytykę. Przypominam sobie jakie miałam postanowienia przed pierwszym dzieckiem i ile z tego udało mi się utrzymać.
Na każdym etapie coś jest. Teraz na przykład kupiłam jej telefon, który miała dostać dopiero na osiemnastkę - a ma 9.
Z własnego podwórka : znam osobiście jedną mamę która telewizora nie włączyła przy dwójce dzieci. Wow, mam do niej duży szacunek.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Takie czasy teraz. Ja pamiętam jak na komunie dostałam łańcuszek,zegarek i jakieś pieniążki :),a dziś? Komputery,laptopy i inne gadżety :)
Śmieje się,z mężem że ja nasze będzie szło do komunii czy ślub brało to poniżej kawalerki nikt nie zejdzie [emoji14]

reklama
Staw, jak tylko będziesz mogła daj znać.
Kurcze odkąd przeczytałam Twoja wiadomość cały czas o Was myślę i trzymam kciuki za kochanego Tymka [emoji8][emoji8]
Niech się tam trzyma dzielny Bąbelek!!!!

Oj Bonde strasznie meczylam :(
Jeszcze ten Okularnik jako tako,ale Lampiony to dramat :(
Daj znać jak Ci się podobały :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry