Atena33
Fanka BB :)
Straw!!!!!! Będę się modlić żeby wszystko było w porządku z Twoim synkiem!!!!Straw dawaj znać! Trzymamy kciuki, na pewno wszystko będzie dobrze!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Straw!!!!!! Będę się modlić żeby wszystko było w porządku z Twoim synkiem!!!!Straw dawaj znać! Trzymamy kciuki, na pewno wszystko będzie dobrze!
Ja właśnie jestem na etapie szukania miejsca w domu na biblioteczkeU nas tylko ja jestem pochlaniaczem, caly czas tworze biblioteczke, na dzien dzisiejszy 205 ksiazek
Ja podjelam sie wyzwania 52 ksiazki w 2017 r i teraz jestem w trakcie 11![]()
A co przewaznie czytasz??
Ja polskich ksiazek mało czytam, ale Miloszewski z seria o Szackim petarda. Gerritsen tez uwielbiam, mam wszystkie z serii o RizzoliJa właśnie jestem na etapie szukania miejsca w domu na biblioteczke
Może jak za jakiś czas uda nam się zmienić mieszkanie na większe,to obiecalismy sobie,że zrobimy sobie super biblioteczke
Ostatnio czytam dużo polskich autorów kryminalnych (Wolski,PM Nowak,Miloszewski,Mroz),lubię T.Gerritsen. Jak np do kin wchodzi film na podstawie książki to obowiązkowo najpierw książka. Moja ukochana książka to Wrzos Marii RodziewiczownySporo też historycznych i biografii.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
To widzę,że mamy bardzo podobny gustJa polskich ksiazek mało czytam, ale Miloszewski z seria o Szackim petarda. Gerritsen tez uwielbiam, mam wszystkie z serii o Rizzolijeszcze Coben swietny jest, tez mam go duzo, no i teraz pokochalam Lackberg i Chrisa Cartera
![]()
Ale ja się zgadzam w 100 %
Teoria teoria a życie i tak swoje
Nie upieram się,że u nas będzie szlaban na tv
Zdaje sobie sprawę,że wychowanie dziecka to ciężka robota i czasami człowiek już po prostu musi korzystać ze wszystkiego żeby choć chwilę wytchnienia mieć![]()
I prędzej mi ręką odpadnie niż jakąś mamę za to skrytykuje
Niezle zakupy. Mi m kupil trojpak za urodzenie dziecka [emoji3] przedwczoraj Bondę i czekają w kolejce bo teraz czytam Język niemowląt [emoji3] co akurat polecam bo codziennie dowiaduje się czegoś nowegoLaski od grudnia do teraz kupilam 15 ksiazek i wciaz mi malo![]()
Takie czasy teraz. Ja pamiętam jak na komunie dostałam łańcuszek,zegarek i jakieś pieniążkiBeatka nikt tu nie odbiera tego jako krytykę. Przypominam sobie jakie miałam postanowienia przed pierwszym dzieckiem i ile z tego udało mi się utrzymać.
Na każdym etapie coś jest. Teraz na przykład kupiłam jej telefon, który miała dostać dopiero na osiemnastkę - a ma 9.
Z własnego podwórka : znam osobiście jedną mamę która telewizora nie włączyła przy dwójce dzieci. Wow, mam do niej duży szacunek.
Oj Bonde strasznie meczylamStaw, jak tylko będziesz mogła daj znać.
Kurcze odkąd przeczytałam Twoja wiadomość cały czas o Was myślę i trzymam kciuki za kochanego Tymka [emoji8][emoji8]
Niech się tam trzyma dzielny Bąbelek!!!!