• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Moje dziecko w ciągu jednego dnia i nocy nabylo nowych umiejętności . M wczoraj pojechal do rodziny na noc i dzis chyba dziecka nie pozna [emoji6] mala wyjmuje sobie smoczek z buzi i go trzyma, odkryła rączki i pakuje je do buzi i najważniejsze sama uklada sie na pleckach i glowka na wprost i trzyma bez zadnych blokad [emoji3]

Co do zatkanego kanaliku nadal jest biala kropka chociaż zgrubienie zeszło. Poczytam straw tam gdzie pisalas, dzięki [emoji8]

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Moje dziecko w ciągu jednego dnia i nocy nabylo nowych umiejętności . M wczoraj pojechal do rodziny na noc i dzis chyba dziecka nie pozna [emoji6] mala wyjmuje sobie smoczek z buzi i go trzyma, odkryła rączki i pakuje je do buzi i najważniejsze sama uklada sie na pleckach i glowka na wprost i trzyma bez zadnych blokad [emoji3]

Co do zatkanego kanaliku nadal jest biala kropka chociaż zgrubienie zeszło. Poczytam straw tam gdzie pisalas, dzięki [emoji8]

A jak naciśniesz to nie wytryska? Ja przed każdym karmieniem tak cisnę aż pojawi się mleko.
A z rączkami to rzeczywiście niezły skok, moja jeszcze nie wie do czego służą.
U mnie starsza pojechała na ferie, zostałam tylko z maluchem. Cieszę się, że opłaciłam ten wyjazd pół roku temu, teraz byłoby ciężko.
Odpocznę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A jak naciśniesz to nie wytryska? Ja przed każdym karmieniem tak cisnę aż pojawi się mleko.
A z rączkami to rzeczywiście niezły skok, moja jeszcze nie wie do czego służą.
U mnie starsza pojechała na ferie, zostałam tylko z maluchem. Cieszę się, że opłaciłam ten wyjazd pół roku temu, teraz byłoby ciężko.
Odpocznę.

Jak tam kolki? Przeszly Malutkiej choc troche? Czy dalej sie meczycie?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Wyczytalam na mlecznym wsparciu cos takiego " No i najważniejsze zatkane ujście, to jeden z pierwszych objawów, że mama jest zmęczona, więc CZAS NA RELAKS!!!" nie sadzilam ze to moze byc z przemeczenia. Probowalam nakłuc ale slabo mi to wyszlo a mokra bylam cala.

Jak tam kolki? Przeszly Malutkiej choc troche? Czy dalej sie meczycie?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Wydaje się że jest lepiej, od kilku dni sadzi takie bąki że w promieniu kilku metrów jest gazownia. A przecież kolki to w zatrzymanie gazów.
Nie zmienia to jednak jej charakteru: jak nie śpi i nie je to lubi sobie pokrzyczeć.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry