• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mam od kilku dni w domu płaczka. Jest jedzenie, spanie po 20 min i ryk. Ciągle i nie wiadomo o co. Kolek nie ma bi lezy normalnie i po prostu się wydziera. Chyba ma skok rozwojowy . mam nadzieję bo to by znaczylo ze przejdzie :)

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

He he witaj w klubie. U mnie na skok rozwojowy nie ma szans, bo to trwa już 8 tygodni. Kolki się skończyły, a wrzaski pozostały. Tylko jest coraz głośniej.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No ja ze swoja jestem teraz w kuchni. Okap wlaczony prawie na maksa. Bujam ja w wozku, dwie godziny po butli ona nie spi jak przestaje bujac wrzeszczy:) musze jeszcze chodz z pol godziny ja przetrzymac bo jak za male odleglosci miedzy posilkami to brzuch ja boli. No ale w miesiac 560gram przybrala, teraz ma 3300:)

Tu jest taki wybor wszustkiego ze oczy bola ,to Tylko lozeczka z przewijakiem ..
24da75b984999bd28c698f66cb833dc9.jpg

Za to w pl macie cala wyplate macierzynskiego a ja Tylko jedna trzecia mojej normalnej wyplaty i tak przez 9 mscy Po czym musze wrocic di pracy lub siedziec rok z tym ze JuZ mi nie zaplaca te 3 msce ,Po 12 mscach albo wracam do pracy albo trace prace ;)

Tu jest taki wybor wszustkiego ze oczy bola ,to Tylko lozeczka z przewijakiem ..
24da75b984999bd28c698f66cb833dc9.jpg

Za to w pl macie cala wyplate macierzynskiego a ja Tylko jedna trzecia mojej normalnej wyplaty i tak przez 9 mscy Po czym musze wrocic di pracy lub siedziec rok z tym ze JuZ mi nie zaplaca te 3 msce ,Po 12 mscach albo wracam do pracy albo trace prace ;)

Ja mam 4 miesiace macierzynskiego, a potem albo urlop bezplatny, albo powrot do pracy, a dziecko do zlobka.

Ja mam 4 miesiace macierzynskiego, a potem albo urlop bezplatny, albo powrot do pracy, a dziecko do zlobka.

[emoji102][emoji102][emoji102][emoji849][emoji849]no jak takie malenstwo 4 msce ?? Do zlobka ? Tu Po tych 9 mscach jesli powrot to tez zlobek Tylko ze tak jak to placa za wszustko ksiazki w szkole to tak o niemowlaki sie nie troszcza o zlobek bowiem jest platny 40£ na dzuen !! Chyva ze panstwowo to Tylko 3h dziennie ,a przecie szkola tu od 5 lat czyli co przez 5 lat mam nie wracac di pracy ,bo lepiej siedziec w domu niz polowa mojej wyplaty pojdzie na zlobek ;((szczerze to jeszxe niewiem co zrobie ....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry