• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A co to za grupa? Nasza tzn. kogo? ;) ps. Jak wpisuję w fb to mi jej nie wyszukuje po nazwie..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez pierwszy raz slysze o tej grupie. I mimo, ze zamknieta to dalej sa tam obcy totalnie ludzie, wiec dla mnie troche mija sie z celem, bo dziewczyny chca miec grupe "swoich" osob, zeby moc be stresu zdjecia wstwiac.

Uważam dokładnie tak samo:)
Zresztą mój pediatra również uważa że katarek do odkurzacza jest stanowczo za silny dla małego noska
Gruszka sprawdza się u nas doskonale
Tequila, ja mam w domu i gruszke i katarek. I gruszka nie dawala rady. Katarkiem takie gluty wychodzily, masakra. Tymek mial tak nosek zapchany ze nie mogl oddychac, a w gardle flegma. Dla mnie katarek to super wynalazek. Lezal w domu caly czas bo sie balam uzyc, ale teraz bylam zmuszona.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja kolezanka z pracy zaszla w ciążę będąc na macierzyńskim i wiem ze pisała podanie do zusu o zawieszenie tego macierzynskiego (byla na nim juz 7 miesięcy) zeby byc na l4 a ten okres macierzynskiego ktorego nie wykorzystała mówiła mi ze doliczy jej się do kolejnego po urodzeniu drugiego dziecka. Tak zeby nie byla stratna . ale jak sie to skonczylo to nie wiem. Na pewno nie wracala do pracy.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie z macierzyńskim ponoć tak jest. Jak znajdziesz w ciaze to macierzyński zawieszony a idziesz na pelnoplatne L4,niewykorzystane miesiące macierzyńskiego kumuluja się z kolejnym urlopem.
w sumie też nie jest źle :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez pierwszy raz slysze o tej grupie. I mimo, ze zamknieta to dalej sa tam obcy totalnie ludzie, wiec dla mnie troche mija sie z celem, bo dziewczyny chca miec grupe "swoich" osob, zeby moc be stresu zdjecia wstwiac.

Tam jest grupa,ktora zalozyly dziewczyny z wątku Kto po in vitro?, tylko już nie pamiętam kto jest administratorem :(

A co to za grupa? Nasza tzn. kogo? ;) ps. Jak wpisuję w fb to mi jej nie wyszukuje po nazwie..

Zostala zalozona z watku kto po in vitro bo chcielismy zobaczyc jak wygladamy i zeby wstawiac foto admin to gosia321
Ja wpisuje w wyszukiwarke to mi pokazuje

Załączniki

• Screenshot_2017-02-23-21-36-51.png
    Screenshot_2017-02-23-21-36-51.png
    8,2 KB · Wyświetleń: 90

Tam sa tez dziewczyny i z tego watku np. Pisanka,Agatek,Rybka,Beatawarszawa,Czesia,Ewelin i wiele wiecej moim zdaniem nie sa to osoby obce bo my kazdemu o niej nie mowimy

reklama
Właśnie z macierzyńskim ponoć tak jest. Jak znajdziesz w ciaze to macierzyński zawieszony a idziesz na pelnoplatne L4,niewykorzystane miesiące macierzyńskiego kumuluja się z kolejnym urlopem.
w sumie też nie jest źle :)

Pierwsze słyszę, że coś się zawiesza i potem kumuluje, ale może przepisy się zmieniły. Sprawdzę i dam znać.

Grupa na FB została założona przez dziewczyny z wątku kto po in vitro, ale oprócz tych, z którymi to zakładałyśmy, ostatnio pojawiły się też nowe, których ja już nie znam. To chyba jednak nie o to chodzi...

Dziękuję za info o katarku. Gruszki nie chcę, położna nam odradzała. Chyba faktycznie kupię ten katarek, najwyżej najpierw mąż będzie ściągał ustnie, potem podłączymy do odkurzacza.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry