Flandi
Fanka BB :)
Ale na fb jest juz utworzona nasza grupa "KOBIETKI ZE SWIATA" wiec mysle ze kogo tsm nie ma to niech tylko dolaczy
A co to za grupa? Nasza tzn. kogo?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale na fb jest juz utworzona nasza grupa "KOBIETKI ZE SWIATA" wiec mysle ze kogo tsm nie ma to niech tylko dolaczy
A co to za grupa? Nasza tzn. kogo?ps. Jak wpisuję w fb to mi jej nie wyszukuje po nazwie..
Ten mis zaczarowal mojego Tymka, wzroku od niego nie odrywa i z nim gada[emoji12]
Tequila, ja mam w domu i gruszke i katarek. I gruszka nie dawala rady. Katarkiem takie gluty wychodzily, masakra. Tymek mial tak nosek zapchany ze nie mogl oddychac, a w gardle flegma. Dla mnie katarek to super wynalazek. Lezal w domu caly czas bo sie balam uzyc, ale teraz bylam zmuszona.Uważam dokładnie tak samo![]()
Zresztą mój pediatra również uważa że katarek do odkurzacza jest stanowczo za silny dla małego noska
Gruszka sprawdza się u nas doskonale
Właśnie z macierzyńskim ponoć tak jest. Jak znajdziesz w ciaze to macierzyński zawieszony a idziesz na pelnoplatne L4,niewykorzystane miesiące macierzyńskiego kumuluja się z kolejnym urlopem.Moja kolezanka z pracy zaszla w ciążę będąc na macierzyńskim i wiem ze pisała podanie do zusu o zawieszenie tego macierzynskiego (byla na nim juz 7 miesięcy) zeby byc na l4 a ten okres macierzynskiego ktorego nie wykorzystała mówiła mi ze doliczy jej się do kolejnego po urodzeniu drugiego dziecka. Tak zeby nie byla stratna . ale jak sie to skonczylo to nie wiem. Na pewno nie wracala do pracy.
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Tam jest grupa,ktora zalozyly dziewczyny z wątku Kto po in vitro?, tylko już nie pamiętam kto jest administratoremJa tez pierwszy raz slysze o tej grupie. I mimo, ze zamknieta to dalej sa tam obcy totalnie ludzie, wiec dla mnie troche mija sie z celem, bo dziewczyny chca miec grupe "swoich" osob, zeby moc be stresu zdjecia wstwiac.
Zostala zalozona z watku kto po in vitro bo chcielismy zobaczyc jak wygladamy i zeby wstawiac foto admin to gosia321A co to za grupa? Nasza tzn. kogo?ps. Jak wpisuję w fb to mi jej nie wyszukuje po nazwie..
Ale fajnyTen mis zaczarowal mojego Tymka, wzroku od niego nie odrywa i z nim gada[emoji12]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Tam sa tez dziewczyny i z tego watku np. Pisanka,Agatek,Rybka,Beatawarszawa,Czesia,Ewelin i wiele wiecej moim zdaniem nie sa to osoby obce bo my kazdemu o niej nie mowimyJa tez pierwszy raz slysze o tej grupie. I mimo, ze zamknieta to dalej sa tam obcy totalnie ludzie, wiec dla mnie troche mija sie z celem, bo dziewczyny chca miec grupe "swoich" osob, zeby moc be stresu zdjecia wstwiac.
Pierwsze słyszę, że coś się zawiesza i potem kumuluje, ale może przepisy się zmieniły. Sprawdzę i dam znać.Właśnie z macierzyńskim ponoć tak jest. Jak znajdziesz w ciaze to macierzyński zawieszony a idziesz na pelnoplatne L4,niewykorzystane miesiące macierzyńskiego kumuluja się z kolejnym urlopem.
w sumie też nie jest źle
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom