• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja idę we wtorek do dentysty,dziurka mi się Mała zrobiła. To moja pierwsza wizyta odkąd jestem w ciąży i trochę boję się brać znieczulenie :(
Jak było u Was??

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

W 16 tc mialam dentyste dal mi
Znieczulenie ,teraz znow mam kontrole 2/ marca
Oni chyva JuZ wiedza jaki srodek podac aby nie szkodzilo....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

W 16 tc mialam dentyste dal mi
Znieczulenie ,teraz znow mam kontrole 2/ marca
Oni chyva JuZ wiedza jaki srodek podac aby nie szkodzilo....

No mi mówiła,że można w ciąży robić wszytko prócz rtg.
W sumie kobiety w ciąży mają operacje w całkowitej narkozie,co jest większym obciążeniem dla organizmu niż małe znieczulenie na 20 min.
Ale jakaś tam obawa się kręci po głowie.

W sumie kobiety w ciąży mają operacje w całkowitej narkozie,co jest większym obciążeniem dla organizmu niż małe znieczulenie na 20 min.

Idz bo gorzej jest miec bol ;)), wiele z nas bylo u dentysty z podaniem przeciwolowego zastrzyku i wszystko jest ok [emoji106]

Ja idę we wtorek do dentysty,dziurka mi się Mała zrobiła. To moja pierwsza wizyta odkąd jestem w ciąży i trochę boję się brać znieczulenie :(
Jak było u Was??

Pytalam o to moja gin ostatnio i powiedziala, zeby sie nie bac. Dentysci wiedza jak postepowac z ciezarnymi i maja znieczulenia dla nich. Mi np dentystka przepisala anybiotyk bo zaczynalo mi sie zapalenie i moja gin powiedziala, zeby wziac, ze nie ma problemu. Problem zaczyna sie jak nie leczymy zebow w ciazy.

reklama

Podobno sa juz gabinety gdzie mozna nawet przeswietlenie zrobic, oczywiscie tylko w ostatecznosci, ale da sie. Umieja juz plod zabezpieczyc tak, zeby go chronic. Tak mi moja gin powiedziala.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry