• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Powiedzcie mi proszę, jak grube macie materace do łóżeczek? Przejrzałam tego tyle, że już jestem głupia :-\

Nieagatka, jak długo czekałaś na łóżeczko? Moje niby ma być za 3 tygodnie, ale pokazałam je koleżance, zamówiła i czeka już 5 tyg. Trochę mnie to stresuje.

Tequila moja te ssac chce dalej jak ją odstawiam bo to jest ssak terrorysta ;) i mogłaby tak caly dzien. Ale dostaje smoczka na chwile i pozniej juz jest ok bo tak to potrafilaby jesc wymiotowac i dalej jesc a teraz przynajmniej tak nie ulewa jak dawniej

Powiedzcie mi proszę, jak grube macie materace do łóżeczek? Przejrzałam tego tyle, że już jestem głupia :-\

Nieagatka, jak długo czekałaś na łóżeczko? Moje niby ma być za 3 tygodnie, ale pokazałam je koleżance, zamówiła i czeka już 5 tyg. Trochę mnie to stresuje.

Moje tez bylo opoznione chyba 2tyg, bo mieli jakis problem z dostawca, ale dotarlo i w idelanym stanie mimo, ze pol Europy przejechalo. Nie martw sie, na pewno dotrze :)

Moj materac ma 12cm.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba mogłam to łóżeczko zamówić wcześniej, byłoby spokojniej.

Jeszcze jedno pytanie- czy któraś z Was kąpie Malucha w wanience na stojaku? Nie mam jej gdzie postawić i zdecydowaliśmy się na stojak. Szukam czegoś polecanego, co będzie stabilne, bo podobno różnie z tym jest.

reklama

Ja upatrzylam sobie lateks pianka kokos 12cm z pokrowcem z fiki miki...kumpeli dziala przy nim baby sense 5...pochwal sie jeszcze raz jakie lozeczko wybralas...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry