ewelin86
Fanka BB :)
Też miałam o to pytać. Bo doktorka nam nie proponowała teraz tylko po roku jak u kasi_basi
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Też miałam o to pytać. Bo doktorka nam nie proponowała teraz tylko po roku jak u kasi_basi
Aż sprawdziłam jak u nas w rozpisce, ale też na 1 rok nie mamy meningokoków. Dziwne, że tak wcześnie Wam chce dać.My po szczepieniu. Poszlo 6 w 1, pneumokoki 13 i rotawirus. Mąż nie patrzył na kłucie a mi łzy poszły. Ale mus to mus. Mała ma 4kg. Tylko nie zmierzyli jaka długa. Pytałam o karmienie. Bo na mleku którym karmie jest na ten wiek 6 dawek po 120 a mała je 7 razy po 130. Doktorka powiedziała, że dobrze karmie bo każde dziecko jest inne i książka to jedno a zycie pokazuje co innego.
Teraz musze poczytac o meningokokach bo pielegniarka tyle sie nagadała a ja nic nie zaczaiłam. Tyle tylko że za 2-3 tygodnie trzeba wystartowac. Doktorka mówiła ze szkoda ze nie ma wpisu że wcześniak bo byłaby podkładka pod refundacje szczepień.
Ja nie muszę stosować tej metody bo Alan wisi na piersi non stopLink do: Power pumping dziewczyny cos dla nas na zwiększenie laktacji
Ciężka sprawa
Co to za czarne myśli?Ciężka sprawaco 1,5h chce wtedy jeść a teraz aż tak zanosil się płaczem, że musiałam dać mm. U mnie strasznie krótko ssie cycka. W sumie może 20min je i wypluwa. Chyba u mnie to nie wyjdzie
Dawalam ale mniej niż zawsze i nawet nie wszystko zjadł. Bo jednak przyzwyczajony jest do butli. Zobaczymy jutroCo to za czarne myśli?
Cierpliwościto dopiero pierwszy dzień
Przez cały dzień nie podawałaś mm?to ogromny sukces!!! Ja też dałam 70ml mm bo Alan już był zmęczony po całym dniu,rehabilitacji a i ja chciałam by pospał trochę dłużej żebym miała choć chwilę oddechu
Wierzę że nam się uda
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Z każdym dniem będzie lepiejDawalam ale mniej niż zawsze i nawet nie wszystko zjadł. Bo jednak przyzwyczajony jest do butli. Zobaczymy jutro