• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Malinuś, dołączam do rad mądrych dziewczyn :) - ja prawie tydzień leżałam, choć niby nie ma takich wskazań, nie pracowałam, na komputerze sprawdzałam tylko forum staraczek i wątki na innych forach poświęcone IVF :) Oglądałam bajki i komedie (podobno dobry nastrój sprzyja zagnieżdżeniu), a jak już wstałam po tygodniu to też ostrożnie, nic nie dźwigałam. Pracować zaczęłam powoli i ostrożnie, w zasadzie odważniej dopiero gdzieś w 7-8 tygodniu. Bądź dobrej myśli! :-)

reklama
image.jpg
Aby nadchodzące Święta Wielkanocne napełniły Wasze serca radością i nadzieją, a chwile spędzone w gronie najbliższych dodawały otuchy i pozwalały przezwyciężyć wszystkie trudności.

Jestem juz w domku, dziękuję za slowa otuchy i wsparcie !!
jesteście kochane!

wszystkim Mamusiom, ktore mają za chwilkę urodzinki skladam najserdeczniejsze życzenia !!

Marcysiowa śliczny prezencik :-)

Malinuś dbaj o siebie, odpoczywaj duzo, pij duzo wody i 3mam kciuki kochana!!! Kiedy testujesz?

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    46,1 KB · Wyświetleń: 50
Ja znowu z tą moją hemoglobiną :zawstydzona/y: bo zmartwiłam się jak znalazłam daty moich badań i wyniki...
transfer 30.01
hemoglobina 11.02 - 14,7
hemoglobina 19.02 - 12,2
hemoglobina 29.03 - 11,2
Muszę się za siebie wziąć! Nie chciałabym brać tabletek, więc znalazłam, że muszę jeść dużo wołowiny i cielęciny i do tego surówka z wit C, najlepiej kiszona kapusta i sok z wyciskanych pomarańczy lub mój ulubiony "limonka" z Tymbarka + pęczek pietruszki (miksuje w blenderze). Nie będę robić tego zakwasu tylko kupię sokowirówkę i będę wycikać sok z buraków! O i jeszcze żółtka kurze mają dużo żelaza a teraz Święta, więc się nawtryniam jaj :-)

malinuś a jeszcze co mi się przypomniało - oglądałam bajki a wieczorem przed snem puszczałam sobie i dzidzi kołysankę :-) i zresztą słuchamy jej do tej pory :-D kolysanka dla dzieci na dobranoc - YouTube

Malinuś ja również starałam się oszczędzać, zresztą na relanium to niewiele można zdziałać, dwa razy dziennie spacerowałam z psem, dużo spałam - trzymam kciuki, aby to był ten szczęśliwy raz &&&&

dziewczyny życzę Wam zdrowych i wesołych Świąt, smacznego jajka :-)

easter_bunny_wallpaper_5-normal.jpg

Załączniki

• easter_bunny_wallpaper_5-normal.jpg
    easter_bunny_wallpaper_5-normal.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 93
Dziewczynki ja mam takie pytanko, od kiedy tzn od ktrego tygodnia ciąży zaczełyscie odczuwać takie typowe objawy np mdłosci itd, itp? Bo ja zaczynam się martwić, dziś zaczął się 5tc i nic kompletnie nic nie czuję, boję się że coś jest nie tak:sorry2:Usg dopiero 8 kwietnia, a nie mam mozliwości zrobienia bety żeby sprawdzić czy przyrasta, zostają mi sikance ale wiadomo one nie oddadzą w pełni sytuacji, nawet jak zarodek przestał się rozwijać czy coś to testy przez jakiś czas i tak będą wychodziły pozytywne. Jak to było u was z tymi objawami????

reklama
Roxii, mnie mdlosci zaczely sie od 6tyg i dopiero teraz przechodza tzn. juz od 2 dni mialam spokoj i mam nadzieje,ze tak zostanie.
Misia ma racje nie ma za czym tesknic.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry