• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Cześć wszystkim,

Ja jak zwykle wpadam na chwilkę, jak prawie codziennie zresztą, ale jestem niestety jedynym żywicielem rodziny (mąż pomaga mi w działalności jak może, ale niestety to ja większość muszę robić), więc pracuję normalnie... Czyli dużo.
Sznurki, misia - współczuję dolegliwości, mam nadzieję, że uda się przynajmniej do rozwiązania polepszyć stan - ja miałam bóle od kręgosłupa w zeszłym roku, jakby mi ktoś szpilki wbijał, to nacisk na nerwy - i pomogła mi seria masaży, wiem, że w ciąży też robią, tylko trzeba trafić na dobrego specjalistę.
Madzialenak - wiem, że mój gin ignorował w wyniku "nieliczne bakterie", bo mówił, że to zwykła flora bakteryjna, która jest zawsze.
Aga - bardzo miło Cię tu widzieć! U Ciebie już 10 tydzień, wow!

Wszystkim życzę wesołych świąt! Będziemy chyba mieć bałwanka zamiast zajączka... :-)

balwan.jpg
(źródło: Czekoladą utkane: Kokosowe babeczki z Malibu - wielkanocne króliczki)

Załączniki

• balwan.jpg
    balwan.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 48
Yupii !!! - nie mam cukrzycy ciążowej. Bardzo się cieszę!

Sznurki, niech się szybko poprawi i wracaj do domku - a dalej to już wiesz co trzeba robić -> oszczędzać się !

Wszystkim życzę już dziś Wesołych Świąt - spokojnych, rodzinnych, zaryzykuję - wiosennych ;-), da tych w drodze -uważajcie na siebie i jedzcie ostrożnie!

Dziewczyny ja też z prima aprilis jestem. Najlepsza data urodzin pod słońcem :-D

Skoro pora na życzenia to i jak się dołączam. Najlepszego kobietki z okazji mroźnych i śnieżnych świąt wielkiej nocy.

Wielkanoc-61.jpg

A u mnie był zajączek i przyniósł dwa prezenty. Mąż z pracy wrócił o 12 :szok: ze szczęścia mało nie dostałam zawału. A drugi prezencik przedstawia zdjęcie poniżej:

fura-gotowa.jpg

Załączniki

• Wielkanoc-61.jpg
    Wielkanoc-61.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 87
  • fura-gotowa.jpg
    fura-gotowa.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 62
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama