vadera
Fanka BB :)
Oj tam, udzielają się... Czasami... Ale dziewczyny teraz tyle produkują, że nie nadążam z czytaniem. Poczkaj zaraz Ty będziesz biegać na każde zawołanie zamiast do klawiatury
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A myslicie o drugim?No ja dla dziewczynki miałam wybranea dla chlopca m wybierał. Taki był układ
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety u mnie po komplikacjach przy porodzie wyszło, że kolejna ciąża może źle się skończyć dla mnie i dziecka. Nawet m podpisał dokument, że wiem czym może skończyć się kolejna ciazaA myslicie o drugim?
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
A jakie miałyście imiona dla płci przeciwnych??No ja dla dziewczynki miałam wybranea dla chlopca m wybierał. Taki był układ
O kurczę...Niestety u mnie po komplikacjach przy porodzie wyszło, że kolejna ciąża może źle się skończyć dla mnie i dziecka. Nawet m podpisał dokument, że wiem czym może skończyć się kolejna ciaza
NatalkaA jakie miałyście imiona dla płci przeciwnych??
Też mi się podoba