• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Oj dziewczyny nie sądziłam ze hormony w 12 t tak jeszcze mogą świrować . Przysięgam ze po tym weekendzie myślałam ze zamorduje swojego . W życiu nie wpadałam w takie nerwy a za chwile ryczałam jak głupia bez powodu . [emoji31][emoji31][emoji31]
Mam do was pytanie z innej beczki . Czy Ja mogę spać na brzuchu ? Nie mogę za cholerę sobie pozycji znaleźć do spania bo całe życie spałam na brzuchu i teraz się troszkę schizuje i większość nocy przez to nie sypiam tylko się kręcę z boku na bok .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
W 12tc jeszcze i mnie zdarzało się budzić na brzuchu, ale z czasem będzie ci przeszkadzać. Ja w 19tc przez przypadek położyłam się na brzuchu przy przekręcaniu i było to już nieprzyjemne i niewygodne.

reklama
Oj dziewczyny nie sądziłam ze hormony w 12 t tak jeszcze mogą świrować . Przysięgam ze po tym weekendzie myślałam ze zamorduje swojego . W życiu nie wpadałam w takie nerwy a za chwile ryczałam jak głupia bez powodu . [emoji31][emoji31][emoji31]
Mam do was pytanie z innej beczki . Czy Ja mogę spać na brzuchu ? Nie mogę za cholerę sobie pozycji znaleźć do spania bo całe życie spałam na brzuchu i teraz się troszkę schizuje i większość nocy przez to nie sypiam tylko się kręcę z boku na bok .

Mówi się że nie powinno się kłaść na brzuchu juz pod koniec pierwszego trymestru. Głównie chodzi o to żeby nie ucisnac tętnicy i nie przydusic dziecka. Tak czy inaczej niebawem wielkość brzuszka nie pozwoli ci juz na takie spanie wiec przyzwyczajaj się do innych pozycji [emoji1]

[emoji127] 28.10.2017

Ropuszko wg Mamyginekolog mozesz spac jak Ci jest wygodnie, rowniez na brzuchu. Jak Tobie jest ok to i maluszkowi tez. Grunt zebys odpoczywala.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny za rady . Pewnie będzie tak jak piszecie ze jak już mi zacznie przeszkadzać brzuch to samo przyjdzie wiec czekają mnie bezsenne noce [emoji53] dobra to teraz co mam zrobić z tymi zaparciami . Próbowałam już wszystkiego spożywczego . Może są jakieś preparaty w ciazy ?

Dzięki dziewczyny za rady . Pewnie będzie tak jak piszecie ze jak już mi zacznie przeszkadzać brzuch to samo przyjdzie wiec czekają mnie bezsenne noce [emoji53] dobra to teraz co mam zrobić z tymi zaparciami . Próbowałam już wszystkiego spożywczego . Może są jakieś preparaty w ciazy ?

dziewczyny na grudniówkach chyba kiedyś pisały coś o czopkach glicerynowych, ale nie wiem jak ze skutecznością

Kup sobie poduche do spania taki rogal...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry