Ilona 88
Fanka BB :)
Chyba z nas większość płaci , chyba że po 35 r.z .to można na nfz tak mi się wydaje .A czemu masz płatne? Myślałam, że wszystkie mamy darmowe to badanie. ...
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Chyba z nas większość płaci , chyba że po 35 r.z .to można na nfz tak mi się wydaje .A czemu masz płatne? Myślałam, że wszystkie mamy darmowe to badanie. ...
Może ma takie możliwości i on robi te badania ? , moja lekarka załatwiła mi np badania na HIV różyczkę Tokso itp na kasę i zrobiła kilka wizyt. Prenatalne robię w klinice bo tam jest jeden z lepszych fachowców w rejonie . Tylko się ciesz bo kasy jeszcze pójdzie i to nie mało [emoji846]
Cieszę się ale sądziłam, że wszystkie macie darmowe -ja mam 29 lat, więc nie kwalifikuje się wiekowo ale na skierowaniu jest wpis :zaraz wyślę zdjęcie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
GranatowyDziewczyny inny wózek wpadł mi w oko. Który Wam się bardziej podoba?![]()
![]()
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
I teraz się stresuje,że Wy nie macie a ja mam.... Czy coś na USG mogło być źle... Chyba by powiedział?
Między 30.08 a 10. 09
Dzis w wyborczej bylo, ze EU grosi uruchomieniem peocedury usuniecia Polski z unii jesli wdrozymy ta jedna podpisane ustawe, takze szczerze zycze ci, żeby te dofinansowania do 2020 sie utrzymaly, bo to bedzie znaczyc ze nadal w unii jestesmy.Narazie wiem ze o dofinansowania można sie starać do 2020 a potem moze sie to skończyć . W związku z tym narazie czekam na dofinansowanie akurat w tej branży która mnie interesuje a wstępnie sie dowiedziałam ze jeszcze w tym roku będzie . Zobaczymy , trzymam rękę na pulsie![]()
Nic nie masz zaznaczone przy opcji ze na usg cos zle wyszloI teraz się stresuje,że Wy nie macie a ja mam.... Czy coś na USG mogło być źle... Chyba by powiedział?