Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja z kolei nie umiem zyc bez tych lodow! sa przeokropnie pyszne... moja kolezanka mowi, ze ona o tej porze roku jeszcze boi się jesc lody (ze mogą być odmrożone i ponownie zamrozone itd.), ale ja jakos nie umiem się opanować....
A jakie masz przeczucia co do płci? U mnie wszystkie objawy dzieczynkowe były, jedynie brzuch taki troche szpiczasty podobno chłopczykowy mi podpadał..
mysl w ten sposób. Masz racje ze Pappa nie robisz, ja nieswaidoma oddalam krew na pappa bo tak moj dr wpisal na skierowaniu i potem zalowalam, ale jak wyniki odebralam byly naprawde bardzo dobre to sie w sumie ucieszylam ze to zrobilam., Ale co stresu przed odbiorem wynikow sie najadlam to moje..Takze glowa do góry. A gdzie robisz genetyczne, w Invikcie? Mi robil mój dr w Invickei dr St, ktory prowadzi mi tez ciąze. Rewelacyjny dr. A kto prowadzi Twoją?