Milagors, nie wiem co myslec o tutejszych lekarzach. Chyba jak wszedzie sa i dobrzy i sredni i tacy nic nie warci. Generalnie juz nie raz mnie zawiedli i ciezko mi jest im zaufac.Na pewno nie zgodze sie z okresleneim,ze we Francji sa dobrzy lekarze. oj nieee, moze kiedys byli. Teraz takich ze swieczka szukac.
Dostalam odpowiedz od lekarki. Dzeiwczyny mam metlik w glowie.
Pisze,ze zrobilismy dwa testy z dwoma przeciwnymi wynikami hmmmm
a dobrze pamietam jak po pierwszym badaniu ,gdy mialam deficyt antytrombiny 3 wyslala mnie na dodatkowe badania. Na pierwszej wizycie po tych badanich od razu przeszla do wynikow i mowila ,ze potwierdzily sie te pierwsze. Musze brac cala ciaze zastrzyki antyzakrzepowe. Nigdy nie moge uzywac srodkow antykoncepcyjnych. Na dluga podroz musze zakaldac rajstopy uciskowe i zaaplikowac rowniez zastrzyk.Mam genetyczne ryzyko trombofili.
Dzis mi pisze ,ze wyniki byly niezgodne. Ona powtorzylaby badanie na antytrombine 3 i jesli wynik bedzie w normie mozna odstawic zastrzyki antyzakrzepowe. Mnie sie pojawia pytanie,czy fakt ,ze ja biore juz te zastrzyki od prawie 3 miesiecy pus aspiryne nie ma wplywu na poprawnosc wyniku????