• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Milagors nie sie czego bac, mialaś piekne blastki podane więc z takich to tylko zdrowy dzieciaczek moze byc :tak:mysl w ten sposób. Masz racje ze Pappa nie robisz, ja nieswaidoma oddalam krew na pappa bo tak moj dr wpisal na skierowaniu i potem zalowalam, ale jak wyniki odebralam byly naprawde bardzo dobre to sie w sumie ucieszylam ze to zrobilam., Ale co stresu przed odbiorem wynikow sie najadlam to moje..Takze glowa do góry. A gdzie robisz genetyczne, w Invikcie? Mi robil mój dr w Invickei dr St, ktory prowadzi mi tez ciąze. Rewelacyjny dr. A tko prowadzi Twoją?

Dr S znam bo mi dwa pikapy robil. Bardzo dobrze je zrobil bo nic mnie nie bolalo. Z rekomendacji mojej kolezanki chodze do dr B dokladnie drzwi obok dr S. Tez jestem zafowolona bo jest b dokladna i mila do tego i nie ma sie wrazenia ze chce sie mnie pozbyc jak np dr sz.. Tez mi powiedziala zebym pappe zrobila ale to moja decyzja... Wiec nie robie

Sony, gratuluje malego uparciuszka ;-):-) Fantastycznie,ze wszsytki eparametry sa ok.
Powiedzcie mi ,czy to usg genetyczne dostaje sie z opisem? Pytam,aby zwrocic uwage na szczegoly przy moim przyszlotygodniowym usg. W poniedzialek lekarz nic nie opisal ,nawet slownie, tylko powiedziel,ze wszsytko jest dobrze. To ja pozniej na zdjeciu doszukalam sie wielkosci bobaska i tego ,ze zmierzyl rowniez przeziernosc. Mowie wam ja chyba osiwieje i olysieje z tymi lekarzami.

Adus, dobrze,ze obraz zdrowego synusia Cie uspokoil i ciesze sie ,ze bol przechodzi.

Gotadora, mam juz umowione z duzym wyprzedzeniem usg genetyczne u tego lekarza, u ktorego bylam w poniedzialek ale chce umowic sie z kims innym na dalsze konsultacje. Dzis maz ma wizyte u rodzinnego i ide z nim. Podpytam lekarke o jakiegos ginia i zapytam o te antytrombineIII.

Milagors wiem chyba jaka to dr. Moj lekarz mi ją tez polecał ale ja zostałam u niego, mimo tych 50 km warto, pamieta całą moją historie, nic dziwnego w sumie jak mnie widzi tak często :-D
Madzialenak jak bede sie czula tak jak dzis to mysle ze przyjade, nic mnie nie boli kompletnie, czuje za to Maksia :tak: Trzeba sie wreszcie spotkac, tak sie nastawilam juz na to spotkanie!
Mi dziewczyny termin sie juz cofnął na 26.09 jak tak dalej pójdzie to Maksiu urodzi sie jeszcze w kalendarzowym lecie :-) Chyba dlatego tak szybko rośnie. Wam tez tak przesuwał sie ten termin? Do kiedy to tak moze sie zmieniac ?

Aduś mi się termin nie przesuwa, mały jest zazwyczaj o jeden, góra 2 dni większy.

Dziewczyny, które macie łożysko na przedniej ścianie (nie przodujące) napiszcie jak to u Was z ruchami było i jest. Ja małego bardzo rzadko czuję i się zaczynam denerwować. Czy to przez łożysko?? Czytałam, że łożysko na przedniej ścianie zachowuje się jak poduszka powietrzna poprzez co bardzo amortyzuje ruchy dziecka i dlatego go nie czuć. Proszę napiszcie jak to było u Was.

Aduś :-) oj jak by było fajnie jakbyś przyszła! a jak by Ci się tak termin przesunął o jeszcze jeden dzień, czyli na 25go to muszę Ci powiedzieć,że super chłopaki są urodzeni tego dnia - takie jak mój mąż :-)

Madzialenak takiego smaka mi narobiłyście,że nie wiem jak ja do jutra wytrzymam, a na dodatek Misia przypomniała mi o lodach, które bardzo lubie, ale są daleko, bo na Trafalgar Squere - takie oblane gorącymi wiśniami ... mniamuśne

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry