reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziś przyszedł prezent dla Moje córci pod choinkę . Dziadek stwierdził ze dostałam korbę bo kupuje prezenty dziecku które się jeszcze nie urodziło Powiedziałam mu że właśnie to słyszała i mu za rok prezentu nie kupi [emoji12]
1513959756-f6aba02e8a65151c-aaaaaa.jpeg
na bank to jeden z lepszych zakupów jakościowych jakie do tej pory kupiłam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kocham Mosquito :-))) Piękne!!

reklama
A co do kupowania rzeczy gadzeciarskich to myślę że robimy to dla siebie nie dla dziecka.
Jak kogoś stać i go to cieszy to po to to jest :)
Czy nasze dziecko będzie szczesliwsze? Nie sądzę....
Bo jeśli kochane to w kartonie i jako zabawkę kartonik po papierze toaletowym i bedzie szczęśliwe.
Ja nawet nie wiedziałam że są wózki po 10 tyś ha ha ha
Kupiłam bebetto murano za 1700 zł jestem bardzo zadowolona chciałam nowy lekki i łatwo się prowadzący ...
Do tego bazę i maxi cosi pebble
Myślę że zaspokoilam potrzeby Marceliny i moja wygode .
Co do prania ciuszkow prałam w arielu normalnie a teraz piore z normalnym naszym praniem w normalnym proszku .
Kupiłam elektryczny sterylizator bo chciałam wygody na oddziale dla wcześniaków zabronili mi go używać.... że mycie pod bieżącą wodą wystarczy i jest dla dziecka lepsze- Tak robię chodź nie do końca jestem przekonana.
:D

Zgodzę się że robię to dla siebie.Ciężko pracowałam w życiu i wiem ze mnie na to stać by dziś przy okazji bycia Matka dać sobie małe przyjemności w postaci rzeczy które mi się podobają . Jakiś czas temu ktoś pytał o szafę i odpowiedziałam ze każdy robi tak jak uważa i na co go stać . Tak stworzony jest ten świat i dla każdego znajdzie się coś fajnego droższego lub tańszego [emoji846] a i tak najważniejsze będzie zawsze dla nas nasze dziecko [emoji66]

A co do kupowania rzeczy gadzeciarskich to myślę że robimy to dla siebie nie dla dziecka.
Jak kogoś stać i go to cieszy to po to to jest :)
Czy nasze dziecko będzie szczesliwsze? Nie sądzę....
Bo jeśli kochane to w kartonie i jako zabawkę kartonik po papierze toaletowym i bedzie szczęśliwe.
Ja nawet nie wiedziałam że są wózki po 10 tyś ha ha ha
Kupiłam bebetto murano za 1700 zł jestem bardzo zadowolona chciałam nowy lekki i łatwo się prowadzący ...
Do tego bazę i maxi cosi pebble
Myślę że zaspokoilam potrzeby Marceliny i moja wygode .
Co do prania ciuszkow prałam w arielu normalnie a teraz piore z normalnym naszym praniem w normalnym proszku .
Kupiłam elektryczny sterylizator bo chciałam wygody na oddziale dla wcześniaków zabronili mi go używać.... że mycie pod bieżącą wodą wystarczy i jest dla dziecka lepsze- Tak robię chodź nie do końca jestem przekonana.
:D

W wiekszosci sie zgadzam, ale butelki i smoczki bym sterylizowala, a ubranka prala jednak oddzielnie. “Dorosle” plyny i proszki zawieraja duzo chemii, ktora jest niewskazana dla delikatnej skory niemowlaka.

reklama
Do góry