reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczynki jakby ktoś był chętny to odsprzedaje nówkę torbę do wózka . Dostałam pod choinkę kaskę na taka co podobała mi się bardziej i pasowała wizualnie do wózka . Oczywiście dla forumowiczek zrobie lepsza cenę [emoji846]

Nowa nie używana torba do wózka Skip Hop Duo Signature Link do: Nowa nie używana torba do wózka Skip Hop Duo Signature

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jak się czujesz wogole bo to już niedługo :) stresik jest?
Dzięki, że pytasz :) Oj stres jest, nocami szczególnie, jak zacznę myśleć to spać nie mogę :p Czy dam radę urodzić, czy nie umrę z bólu, czy z Malutką wszystko będzie ok, kiedy mnie złapie, jak dojedziemy do szpitala, czy będę mogła karmić...można wymieniać i wymieniać :p Za to czuję się nad wyraz dobrze, jeszcze niedawno czułam się wykończona ciążą, a teraz daję radę naprawdę, cieszę się tymi ostatnimi chwilami. Ale też strasznie się już niecierpliwię. Do 1stycznia bym chciała wytrwać a potem jak najszybciej urodzić, ale coś mam złe przeczucia, że Mała nie będzie chciała szybko wyjść...

reklama
My z mężem w dwa dni wciągneliśmy :D mega nam się podobał

No fajny ale trochę przesadzili na koniec [emoji6]
A co do porodu to trzymam mocno kciuki i napewno dasz radę, jesteś przygotowana na wszystko [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Do góry