• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Millia Ty tez chudzinek z tego co pamiętam na FB :tak: Te zdjęcia z 2008, potem bylam jeszcze chudsza a potem jak sie zaczely stymulacje to kilka kg plus a teraz Maksiu mnie tuczy :-) więc jeszcze troche czasu zleci zanim wróce to tamtej formy hehe
Marcysiowa przykra wiadomosc, jedni się rodzą a inni niestety odchodza :-( ciężko z tym drugim się pogodzić :no:

reklama
Marcysiowa - bardzo mi przykro.
Jakich traf - same przepiękne kobiety sa na tym wątku :-)
U nas wir remontowo - meblowy. Jeszcze dziś przyjadą mebleki do Lidki i materac do Gośki. Możemy układać - co łatwe nie będzie. Ja już pasuję. Mam od wczoraj częstsze skurcze BH - leżę i łykam nospę.
Przeżyłam wczoraj przykre doświadczenie - znalazłam dwa idealne samochody. Zadzwoniłam do kolegi, kt. pracuje w oplu i sprawdził mi VIN Antary - licznik przekręcony o jakieś 50 000 km. Drugiego już mi się nie chciało sprawdzać.

Marcysiowa przykro mi..
Aduś piękna sesja!!

kurcze dziewczyny od 3dni mam potworny ucisk i bol miednicy..
dramat, ciezko wstac a chodzenie sprawia mi ból.
mam nadzieję, ze to ustąpi.
okropnosc!
tez tak macie lub miałyscie??

Kurcze jakie te nasze dziewczyny sliczne! Adus super fotki!

Co do bolu miednicy- oj tak mialam i lapie co jakis czas, w zasadzie od polowy ciazy lapalo, i teraz nie dawno ale na serio bolalo jak nie wiem, maz do wanny wkladal...bo sama nie moglam w ogole prawej nogi podniesc ani na niej stanac...poki co boli ale lekko, wiec sie juz chyba przyzwyczailam i w sumie bol przeniosl sie bardziej na pachwiny i kregoslup.
Marcysiowa przykro mi
U mnie 37 tydzien- hura:) ale oznak porodu praktycznie nie ma. Zacmi czasem brzuch jak na @ i tyle, po jutrze ktg i zobaczymy co powiedzą.

Aisha gratuluje 37 tygodnia :-)

ja póki co nie mam żadnych dolegliwości i oby tak zostało, bardzo Wam współczuje dziewczyny wszelkich bóli

Misia dobrze,że miałaś możliwość sprawdzenia przebiegu, my niestety kiedyś zostaliśmy oszukani, autek kupiony w UK ale od Polaka, a to była nasza szybka decyzja i po jakimś czasie dowiedzieliśmy się prawdy ( w UK każdy samochód ma jedną rejestrację na zawsze i online można sprawdzic historię samochodu, w tym jest też podany przebieg) - facet co nam sprzedał ma bardzo pasujące do siebie nazwisko, tyle lat a go pamiętam: Tomasz Kluj , powinien mieć z przodu "H" dziad jeden

reklama
sznurki...fajnie, ze się odezwalas i u was wszystko ok...co do miednicy, mnie nic nie boli jak na razie, ale znając mnie to kwestia czasu;-) moim zdaniem miednica się rozchodzi i przygotowuje się do porodu, stad te bole.

Aisha...gratuluje wejścia w najbezpieczniejszy okres ciąży... no i bardzo się ciesze, ze udało ci się "przetrwać" :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry