• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Aisha - super że do 37 tc doczekałaś :) Teraz już jest bezpiecznie - pozostaje Ci cieszyć się póki co ciszą i trzymam kciuki za Was &&&

Marcysiowa - współczuję...staraj się nie denerwować za bardzo bo dziewczyny wszystko czują...

Sznurki - czas tak szybko leci że zanim się obejrzysz będziesz już miała Synka po tej stronie brzusia :) U mnie nie wiem kiedy 30 tygodni zleciało :szok: A co do miednicy - też miałam takie bóle właśnie ok 23-24tc. Rozciąga się macica i szykuje na coraz większego Malucha...spojenie łonowe się rozchodzi...no i sam rosnący nacisk na dolne partie ciała :)

Czesc Dziewczyny,

To forum jest na wage zlota. Dzieki Wam wiem,ze jesli bedzie mnie miednica ciagla nie nalezy panikowac. Dzieki Dziewczyny :tak:Najgorsze bedzie zapewne przetrwac ten bol.
Od 2 dni,raz dziennie czuje takie jakby glaskanie w dole brzucha. Moze to dzieciatko??? Nie wiem tylko ,czy to mozliwe przy tylozgieciu ,by tak szybko cos odczuwac.
Brzuch mam wrazenie stoi w miejscu.W pierwszym miesiacu wywalilo mi oponke i tak zostalo. Ciagle mam 88cm. Mam nadzieje,ze sie macica w koncu wyprosyuje. Miliaa u Ciebie kiedy brzusio wybilo? Kiedys pisalas,jak to lekarz powiedzial ,ze ok 4-5 miesiaca zaczyna brzusio rosnac przy tylozgieciu.Dobrze pamietam?

Zycze Wam wszystim odpoczynku i duzo slonca w ten majowy dlugi week end.

Witajcie.
Marcysiowa przykro mi.

Dziewczyny piękne zdjęcia i piękne kobietki z Was. Ja nie jestem zamężna, więc nie mam się czym chwalić.

Pogoda dziś fatalna. Zimno, a miał być grill, już karkóweczka zamarynowana i muszę ją zamrozić. Będzie czekać na lepszą pogodę.
Pozdrawiam.

Dziewczyny jestem - szaleństwo bo mam teściów na głowie.
Na wizycie wszystko OK - Malutka - wcale nie taka "Malutka" - 1545 :-) Rośnie ładne, mama tylko musi przystopować rośnięcie bo jak tak dalej pójdzie nie dam rady urodzić sn a to ostatnio mój cel. Ułożona główka w dół, baaaardzo ruchliwa, musiałyśmy czekać aż się uspokoi aby serduszko posłuchać i odmierzyć. Szyjka nadal długa - 37 mm, zamknięta, łożysko z przodu, wód płodowych dużo, ciśnienie OK. Mam zacząć brać żelazo i zdecydowanie uważać na dietę. Max powinnam przytyć 3 kg a jak i tyle nie przytyję to będzie OK - czyli duuuuzo więcej muszę się ruszać (na szczęście szyjka na to pozwala), bo jem naprawdę niewiele.
Czyli wizyta pozytywnie :-)
Uciekam - na dłużej odezwę się pewnie już po wizycie teściów.
Ściskam Was i udanego długiego weekendu życzę ! :-)

Agapl...ja tez laskotki poczułam wtedy co ty, wiec to bardzo możliwe. tak na prawde tylzgiecie nie ma takiego wielkiego wpływu na wyczucie ruchow jak np. lozysko.jezeli chodzi o brzuch to ja w ogole zauwazylam, ze go mam jakos kolo 5 m-ca, nawet w polowie 5, ale wtedy zrobil się dopiero lekko wypukly:-D teraz jestem w 6 miesiącu i roznicy wielkiej nie ma...:dry: no ale wyglądam już bardziej ciążowo. ja teraz w najszerszym punkcie brzucha mam dokładnie 88cm:sorry2: no ale przed ciaza miałam ok 74cm, wiec jednak cos rosnie:-D

reklama
Cześć dziewczyny :-)

u mnie brzusio widać, i to już dawno :zawstydzona/y: mam coraz mniej ciuchów, w które się mieszcze :happy2: ludzie zauważają, pytają się nawet czy piłkę połknęłam, więc muszę tłumaczyć,że ja to dwie na raz połknęłam :-D

mam kłopot od wczoraj - zaczęło mnie kłuc w żołądku, bardzo nawet, aż czuje ból jak oddycham, a w plecach czuje jakbym miała nóż wbity ... nie wiem co może złagodzić ten ból, krople odpadają, popijam herbatkę jakiś mix pokrzywy z czymś tam, troche lepiej, zupa też mi pomagała, ale nie wiem czy ja dziś coś kupię na zupę, bo przeciesz to święto w PL, wczoraj było niemożliwością aby coś kupić, bo normalnie w sklepach ogrom ludzi, aż się przestraszyłam,że wojna idzie ... śmieszni są ci ludzie, ale ja za to mam pusto w lodówce

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry