madzialenak
mama na pełen etat
Aisha a ja już myślałam, że Ty na porodówce jesteś ;-) Jeszcze tylko 10 dni, ten czas szybko minie :-) Naciesz się kopniaczkami w brzuszku bo za chwilę będzie Ci ich brakowało.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
fajnie, ze wybawilas się na weselu, zazdroszczę ci ze możesz chodzic i chwalić się wszystkim swoim brzuszkiem...mnie niestety to siedzenie w domu bardziej doluje niż daje skrzydel...no ale nic. trzeba to trzeba. wczoraj tylko nie wytrzymałam i maz zabral mnie na chwile do restauracji na obiad. ale ja ogolnie boje się wychodzić z domu, wiec byliśmy krotko
takiego schiza zlapalam;-)
Kiedy masz teraz wizytę? Mam nadzieję, że doktor będzie miał dla Ciebie dobre wieści odnośnie łożyska, które pewnie się podniesie i już będziesz mogła korzystać z życia i chwalić się brzuszkiem wychodząc na spacery, zakupy i spotkania z rodzinką i znajomymi.