gosia2889
Zaangażowana w BB
Ja mam już wszystko poprane i poprasowane i ulozone w szafie. Torby spakowane. Wolę mieć teraz i się nie denerwować że nie zdążęzostało już 11 tyg więc to zleci szybko
Skąd ja to znam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mam już wszystko poprane i poprasowane i ulozone w szafie. Torby spakowane. Wolę mieć teraz i się nie denerwować że nie zdążęzostało już 11 tyg więc to zleci szybko
Wrzuć potem fotki tych ciuszków bo lubię oglądać napewno piękne będą [emoji7]@Kaarola1 przytyłam 11 kg, ale przed ciążą miałam niską wagę. Mnie ratują getry, bo w spodniach niewygodnie. Swetry, koszulki i tuniki są wciąż dobre na mnie, bo miałam trochę ubrań oversize.
@gosia2889 u nas też była wizyta w środę i waga 2106 xD
Też proszę o zapisanie mnie w kalendarzu na 14.02 <3
@adunnnia90 dziś zrobiłam zamówienie w smyku, ale takich wdzianek nie kupiłam. Chyba nigdy nie zwracałam na to uwagi, teraz odczekać muszę chwilę, bo w tym miesiącu miałam szał zakupowy... kasy poleciało z konta w pip![]()
Ja też wczoraj sobie uświadomiłam że tylko 11 tyg[emoji33] ale mi to zleciało. Poczekam aż mąż odmaluje pokoik w weekend i jak wyschnie i nie będzie czuć farby to biorę się też za pranie [emoji4]Ja mam już wszystko poprane i poprasowane i ulozone w szafie. Torby spakowane. Wolę mieć teraz i się nie denerwować że nie zdążęzostało już 11 tyg więc to zleci szybko
Śliczna i te pultynki [emoji3] słodkie.Zobacz załącznik 835972Aaaaj i jeszcze muszę się pochwalićw końcu udało nam się ‚cyknąć’ coś niesamowitego [emoji813]️
Mnie to strasznie cieszyło to pranie i wieszanie ciuszków a mama pomagała w prasowaniuJa też wczoraj sobie uświadomiłam że tylko 11 tyg[emoji33] ale mi to zleciało. Poczekam aż mąż odmaluje pokoik w weekend i jak wyschnie i nie będzie czuć farby to biorę się też za pranie [emoji4]
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Ja na tym polu walki sama zostanę bo nie mam tu rodziny ale myślę że to będzie najprzyjemniejsze pranie i prasowanie w zyciu[emoji1]Mnie to strasznie cieszyło to pranie i wieszanie ciuszków a mama pomagała w prasowaniu![]()
Hihi dzięki będą pyzy do całowaniaŚliczna i te pultynki [emoji3] słodkie.
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też poprane poprasowane poukladane pokoik przygotowany prócz pościeli do łóżeczka bo za wcześnie na ostatnia chwileJa mam już wszystko poprane i poprasowane i ulozone w szafie. Torby spakowane. Wolę mieć teraz i się nie denerwować że nie zdążęzostało już 11 tyg więc to zleci szybko
Dziękuję. Tobie również. Ja jeszcze nie wiem czy czasami cc nie będzie bo ostatnio mała jest dupciom w dol. Jeśli się nie obroci to cc a jeśli nie to coraz większy strach przed sn.Ja też poprane poprasowane poukladane pokoik przygotowany prócz pościeli do łóżeczka bo za wcześnie na ostatnia chwiletorba do szpitala spakowana,u mnie zostało 10 tyg ale ja będę miała cc więc troszkę szybciej .Powodzenia dla ciebie bliżej niż dalej
![]()
Szacun! Ja to jeszcze sie zastanawiam czy faktycznie lekarka w szpitalu sie z ta plcia nie pomylila a co dopiero mowic o skompletowaniu wyprawki, praniu prasowaniu i torbach do szpitala! Ale mam nadzieje do polowy lutego miec juz wszystko ogarnieteJa mam już wszystko poprane i poprasowane i ulozone w szafie. Torby spakowane. Wolę mieć teraz i się nie denerwować że nie zdążęzostało już 11 tyg więc to zleci szybko