gooossia17
Fanka BB :)
Spac nie mogłaś?Juz planujesz kolejne? Ale super. Widzę że przyzwyczailas się do brzuszka i dobrze Ci z nim :-) a ja już wróciłam z lidlabyłam o 7 rano
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spac nie mogłaś?Juz planujesz kolejne? Ale super. Widzę że przyzwyczailas się do brzuszka i dobrze Ci z nim :-) a ja już wróciłam z lidlabyłam o 7 rano
Moje obie kuzynki rodziły w tym szpitalu, jedna miała skierowanie na cc ze względu na pierwszy poród przez cc, a jak przyjechała do szpitala to lekarz do niej, ze najpierw próbują SN. Jednak ze względu na wielorodzinną zrobili cc.Wstępnie na 20 marca ccale lekarz zadecuduję dokładnie czy będzie cc zobaczymy co mój gin wypiszę mi na skierowaniu tak powiedziali,bo mówiłam żę lekarz chce dać skieroanie ze względu na ciąże po in vitro ale ona mówi że nie wie czy to jest wskazanie do cc. Zobaczymy
ale już się umówiłam w razie wu.
![]()
Juz planujesz kolejne? Ale super. Widzę że przyzwyczailas się do brzuszka i dobrze Ci z nim :-) a ja już wróciłam z lidlabyłam o 7 rano
Super to dzień po mnieWstępnie na 20 marca ccale lekarz zadecuduję dokładnie czy będzie cc zobaczymy co mój gin wypiszę mi na skierowaniu tak powiedziali,bo mówiłam żę lekarz chce dać skieroanie ze względu na ciąże po in vitro ale ona mówi że nie wie czy to jest wskazanie do cc. Zobaczymy
ale już się umówiłam w razie wu.
![]()
Juz planujesz kolejne? Ale super. Widzę że przyzwyczailas się do brzuszka i dobrze Ci z nim :-) a ja już wróciłam z lidlabyłam o 7 rano
Spac nie mogłaś?ja pierwszy raz od kilkunastu dni przespałam od 22 do 5 rano ciągiem bez pobudek
![]()
Mam leginsy i są bardzo fajne, rajstopy i poduszke do spaniaUdało Ci się coś w Lidlu fajnego upolować?
Moja mama kupiła w Lidlu dla mojej malutkiej jakiś dresik i pieluszki tetroweMam leginsy i są bardzo fajne, rajstopy i poduszke do spania
Poduszka jest spoko jak za 50 zł :-) no i jedna paczkę bodziakow i spodenki :-) pościel była dość fajna po 29 zł ale jeszcze się powstrzymalam
A i stanikow masa do karmienia ale to chyba jeszcze nie nasz etap :-)
Daj znać czy Ty coś namierzysz dla Was :-)
PomógłTo syrop pomógł??:-) ja ostatnio o 21 jestem już w łóżku i nie zawsze daję rade poleżeć do rana :-)