katharina203
Fanka BB :)
Masz privAle Majka już duza[emoji3]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz privAle Majka już duza[emoji3]
No to my tu razem z Wami czekamy na informacje i fotki Amelci ❤Moje wyniki sa takie ze niby tragiczne nie sa ale najlepsze tez nie. Mam stwierdzonych stan przedrzucawkowy i jutro mam wyniki krwi i moczu ile białka przybylo, cisnienie utrzymuja do 140/90.
Dzis doktor powiedziała ze dziecko to kwestia kilku dni i ze moze na weekend juz z Amcia będziemy razem[emoji7].
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też planuje Maluszki w swoim pokoju od razu ulokować ale nie wiem czy dam radęPewnie by złapała ale ja chciałam każdego z bliska widzieć i dobrze słyszeć bo oni śpią w swoim pokoju
Niby tak,ale póki co to mój M wszystkie moje pomysły odrzuca i mówi że to jest tak ważna sprawa że on musi to poważnie przemyślećAle jedno może wybrać mąż drugie tyfajna sprawa
Mam nadzieję że mimo swojej roli się nie przydaKoniecznie dajcie znac jak sie sprawdzaU Ciebie to juz lada chwila
![]()
Jakbym czytała o swoimNo mój całe życie ma na wszystko czasdobrze , że miał czas w porę przyjść do kościoła na nasz ślub
![]()
Super [emoji7][emoji7]A my już po wizycie, wszystko w porządku :-))
I nadal Maluszki wyglądają na dwie dziewczynki także ja przyzwyczajam się już do tej myśli i jestem mega szczęśliwa![]()
Ekstra! Pewnie, bo dwie dziewczynki to super sprawa [emoji133] [emoji140]A my już po wizycie, wszystko w porządku :-))
I nadal Maluszki wyglądają na dwie dziewczynki także ja przyzwyczajam się już do tej myśli i jestem mega szczęśliwa![]()
Adunnnia, chwalisz sobie że maluszki są w swoim pokoju? Nie meczysz się do nich latać często ze swojego?Pewnie by złapała ale ja chciałam każdego z bliska widzieć i dobrze słyszeć bo oni śpią w swoim pokoju