misis188
Fanka BB :)
Wow. Ceny maja zawrotne ale faktycznie sliczne te rzeczy saJa mam kocyk bambusowy, otulacz bambusowy i kocyk bawełniany z petitcoco.pl.
Link do: Petit Coco - Baby Accessories (@petitcoco.pl) • Zdjęcia i filmy na Instagramie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wow. Ceny maja zawrotne ale faktycznie sliczne te rzeczy saJa mam kocyk bambusowy, otulacz bambusowy i kocyk bawełniany z petitcoco.pl.
Link do: Petit Coco - Baby Accessories (@petitcoco.pl) • Zdjęcia i filmy na Instagramie
Dlatego za dużo tam nie zamawiałam i akurat trafiłam na promocjęWow. Ceny maja zawrotne ale faktycznie sliczne te rzeczy sa
Slicznosci [emoji7]Zobacz załącznik 845399 4 miesiące 6450 g .
Pozdrawiamy
Śliczna dziewczynka ..
Mój M ostatnio zamówił taką kreację dla naszej Malutkiej. Może zrób tak jak ja robię. Wyślij mu kilka linków z rzeczami dla maluszka. Powiedz, że nie wiesz na co się zdecydować i niech on wybierze. Na mojego to działa [emoji12]Żeby mój się tak interesowałwiecie co .. czasem myślę, że odkąd jestem w ciąży to mało Go interesuję..wiem , że ma dużo pracy i w ogóle ale no przecież razem walczyliśmy o dzidzie .. trochę jeszcze zakrętów po pozytywnej becie było ale czas się cieszyć kupować ubranka A tu ani me ani be.. dlatego sama dziś siądę i zamówię ciuchy chociaż chciałabym żeby się zainteresował.. dziś mu też mówię, że zapisałam się do fryzjera na środę i chyba na paznokcie się umowie ( mamy 21kwietnia wesele) to tylko no dobrze ....masakra
![]()
No no no
A dla duzych dziewczynek.takie sa?❤ slicznaMój M ostatnio zamówił taką kreację dla naszej Malutkiej. Może zrób tak jak ja robię. Wyślij mu kilka linków z rzeczami dla maluszka. Powiedz, że nie wiesz na co się zdecydować i niech on wybierze. Na mojego to działa [emoji12]Zobacz załącznik 845430
Kolekcja mama córka jest w mohito jakby coA dla duzych dziewczynek.takie sa?❤ sliczna
Kolekcja mama córka jest w mohito jakby coa mama synuś chyba nie ma