Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cudzie trwaj z nami całe życieniecały centymetr szczęścia....Zobacz załącznik 847582
Kochane a jaka nianie elektroniczna polecacie??
Super! GratulujęCudzie trwaj z nami całe życieniecały centymetr szczęścia....Zobacz załącznik 847582
Ej tez patrzylam jakie cuda maja dla dzieci... takie niespotykane i piekneJak weszlam na to ns telefonie to.tylko dolart. Jak wlazlam na kompie to zmienilam na złotówkii placilam.karta debetowa
za 2 m-ce sie pocheale przesylka
jak weszlam.na ciuszki to oszalec idzie jakie cuda❤
Bedziesz dziecko emolientowac w szpitalu? WątpięDziewczyny gdzie można zamówić jakieś próbki emolientow dla noworodka? Chciałabym takie próbki zabrać do szpitala i nie brać ze sobą całych opakowań produktów...
Gratulacje!!!Cudzie trwaj z nami całe życieniecały centymetr szczęścia....Zobacz załącznik 847582
Ja zamawialam z aukcji na ktorych jest sporo opinii i sa zdjecia.Ej tez patrzylam jakie cuda maja dla dzieci... takie niespotykane i pieknetez zamowie jak amnio przyjdzie
![]()
Ja pisałam o jednym ktory mi wpadl w oko ale widzialam tylko na internecieJa mam z babysens razem z monitorem oddechu. Jeszcze nic na jej temat nie powiem [emoji23] za 2 miesiące dopiero.
Widziałaś nowa kolekcje wózków z silver crossa jaka ma wyjść? Teraz maja być premiery? Ty się wózkiem z tej firmy i teresowalas? Dobrze kojarzę?