hope322
Fanka BB :)
DoklanieU mnie też za każdym razem mówią, że jak będzie mnie coś niepokoić to mam dzwonić. Te dzieci nas wykończą zanim jeszcze pojawią się na świecieZawsze lepiej wszystko sprawdzić. A Sara obróciła się już główką w dół?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
DoklanieU mnie też za każdym razem mówią, że jak będzie mnie coś niepokoić to mam dzwonić. Te dzieci nas wykończą zanim jeszcze pojawią się na świecieZawsze lepiej wszystko sprawdzić. A Sara obróciła się już główką w dół?
No właśnie już od prawie miesiąca tak siedzi. Wsadza mi tylko syrki pod żebra non stop. Ale ostatnio położna mi powiedziała, że może jeszcze kilka razy fikołka zrobić.DoklanieJeszcze sie nie obrocila, Bianka pewnie juz glowka w dol, tak?
![]()
Jak w zime rodzisz to od razu zakladaszAchaaaa...
A od którego miesiąca się je zakłada? Bo takiej świeżynce to chyba jeszcze nie? I czy rozmiary bucików odpowiadają jakoś rozmiarowi ubranek?
Octeniseptu nie. Dziecko beda zabierac i beda oporzadzac pepek, a do ciebie beda przychodzic sie popsikac jak bedziesz miala cc. A jak sn to wez ten pkyn higieniczny (nie pamietam nazwy bo ja cc)Znajoma mi mówiła żeby brać, więc już nie wiem [emoji12] To co radzisz zabrać dla dziecka z artykułów kosmetycznych i higienicznych? Bephanten, pampersy, chusteczki do pupy? Coś jezcze? Octenisept brać?
Ja w rosmanie kupuje suche chusteczki bawelniane w rolce TAMI. Tym wycieram tyleczek corci, ale sama tez sie podcieralam tym w szpitalu. Ja rodzilam cc i bylo mi przyjemniej taka chusteczka bawelniana sie podetrzec, a co dopiero dziewczyny po sn jak mialy sie wycierac tym sztywnym papierem...Znajoma mi mówiła żeby brać, więc już nie wiem [emoji12] To co radzisz zabrać dla dziecka z artykułów kosmetycznych i higienicznych? Bephanten, pampersy, chusteczki do pupy? Coś jezcze? Octenisept brać?
DziękiOcteniseptu nie. Dziecko beda zabierac i beda oporzadzac pepek, a do ciebie beda przychodzic sie popsikac jak bedziesz miala cc. A jak sn to wez ten pkyn higieniczny (nie pamietam nazwy bo ja cc)
Co dla dziecka, pampki, krem, chusteczki.
Pieluszke flanelowa pod glowke, druga do skrepowania (na.poczatku sporo dzieci denerwuje sie jak macha raczkami).
Na oddziale położniczym jest takie. Też jest do kupienia w proszku w Biedronce i Rossmanie na przykład.Też chciałam wczoraj o to pytać [emoji12]
Gratuluję [emoji7]Cudzie trwaj z nami całe życieniecały centymetr szczęścia....Zobacz załącznik 847582
Oj to szkoda bo u nas pełno próbek smoczek, butelka, pampersy i chusteczki.
Ale do szpitala to żadnych kosmetyków nie brałam tylko bepanten do pupy, szczoteczkę do włosków, waciki do buźki