• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kochane problem mam z M dostaliśmy od dr pozwolenie na przytulanie , przytulanie było ale byłam jednak bardziej sucha niż zawsze i podrażniona jestem czy mogę zewnętrznie użyć clotrimazolum? Czy w 1 trym nie wolno używać masci
Limoncia najlepiej jak zapytasz swojego lekarza, wiekszosc z nas nie mialo problemow z sexem w ciazy bo po prostu sexu nie bylo[emoji6] a jak mialas plamienia, tyle problemow i watpliwosci ostatnio to moze warto na jakis czas odpuscic zeby sobie nie dokladac zmartwien "po"
Oczywiscie zrobicie jak uwazacie[emoji6]

reklama
Kiedys jedzcze w ciazy zapytala mnie o to samo moja gin [emoji3] Babeczka w moim wieku i bez dzieci i mowi, ze zawsze sie zastanawia skad wiemy, ze to czkawka [emoji16] Wierz mi, ze bedziesz wiedziec hihi, bo to czkanie jest regularne, trwa troche czasu i nie sposob nie poznac, ze to to [emoji16]
Mogłabyś podać nazwę tabletek jakie bierzesz po ciąży na endometroze. Dzięki

Dziewczyny czy jak macie opuchnięte nogi to bolą Was też? U mnie to jest taki dziwny ból jakbym miała stopę stłuczoną a nie przypominam sobie, żeby coś takiego się stało. Jak mąż mi ją pomasuje to jest trochę lepiej, ale na początku to ledwo może ja dotknąć tak boli.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry