No mi też się bardziej pierwszy podoba ale liczyłam na doświadczone mamy. taki jest bardziej z bajeramiJa przyznam, ze upatrzyłam sobie ten pierwszy (kinderkraft). Nie kupiłam jeszcze, ale strasznie mi się podoba.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No mi też się bardziej pierwszy podoba ale liczyłam na doświadczone mamy. taki jest bardziej z bajeramiJa przyznam, ze upatrzyłam sobie ten pierwszy (kinderkraft). Nie kupiłam jeszcze, ale strasznie mi się podoba.
A więc Kochane wracamy do domu ! Masakra.. były pilniejsze przypadki.. fakt, że jutro mamy też się wstawić na 8 ale też może być tak , że nie będzie miejsc.. skurcze są ale ten zapis wyszedł niby lepiej :/
Doktor zrobił mi masaż szyjki i od tamtej pory skurcze.. W sumie w nocy też miałam..No nic , zobaczymy jak jutro będzie..
Nie wolno obcinac paznokci tak malym dzieciom, a juz na pewno nie w szpitalu. Jesli nie daj Boze zrobisz nawet minimalne drasniecie to w szpitalu moze zlapac przerozne zakazenia...
Oooo super, widzę, że już zadziałałaś. Ja zawsze robiłam na zasadzie kopiuj wklej. A kalendarz był ubogi bo go w ogóle nie uzupełniałam. Poza tym ostatnio nikt nowy do nas nie dołączył, więc nie było co wpisywać.Hehe poza porodami to widze ze tylko ja w kalendarzu jestem
Przejme ten kalendarz ale z udostepnianiem poczekam na dziewczyny z kto po in vitro az sie tu powolutku przeniosa choc jakos ciezko z tym![]()
Ja nie pakowalam a polozne nam mowily ze w 1mż zeby nie uzywac zadnych kosmetykow do kompieli. A w szpitalach tez jest różnie z kapaniem z tego co slyszalam. W jednych położne kapia dzieci a w innych niePakować do torby do szpitala takie rzeczy jak waciki dla malucha oliwka i żel do kąpieli? bo teraz to chyba nie myją w szpitalu czy jak ?
A coś wogole brac dla młodego? czy tylko ciuszki i pampersy. A pieluche tetrowa też? tak do wytarcia?
Skąd ja to znam. Mnie odsyłali tak 3 razy. Takie czekanie potrafi nieźle dać w kość. Jak już skurcze się nasilą to wtedy będą musieli znaleźć miejsce dla Ciebie.A więc Kochane wracamy do domu ! Masakra.. były pilniejsze przypadki.. fakt, że jutro mamy też się wstawić na 8 ale też może być tak , że nie będzie miejsc.. skurcze są ale ten zapis wyszedł niby lepiej :/
Doktor zrobił mi masaż szyjki i od tamtej pory skurcze.. W sumie w nocy też miałam..No nic , zobaczymy jak jutro będzie..
Ja używałam już od 1 kąpieli w domu. Szampon zaczęłam trochę później.Ja nie pakowalam a polozne nam mowily ze w 1mż zeby nie uzywac zadnych kosmetykow do kompieli. A w szpitalach tez jest różnie z kapaniem z tego co slyszalam. W jednych położne kapia dzieci a w innych nie
Może samo się rozkręci? Szkoda, że tak wyszło.A więc Kochane wracamy do domu ! Masakra.. były pilniejsze przypadki.. fakt, że jutro mamy też się wstawić na 8 ale też może być tak , że nie będzie miejsc.. skurcze są ale ten zapis wyszedł niby lepiej :/
My mamy ten drugi TL i jest u nas hitem od drugiego miesiąca. W pierwszym był cyc. [emoji23]