Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Tylko ja szósty dzień jestem na diecie bezmlecznej a jest coraz gorzej. Myślisz żeby się jeszcze wstrzymać z tym lekarzem? A co z jajkami...też odstawić?
Ja jajka jem. Dzis mamy szczepienie to zapytam o ten śluz.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tylko ja szósty dzień jestem na diecie bezmlecznej a jest coraz gorzej. Myślisz żeby się jeszcze wstrzymać z tym lekarzem? A co z jajkami...też odstawić?
SuperJa jajka jem. Dzis mamy szczepienie to zapytam o ten śluz.
Super. Powodzenia na szczepieniu i czekam na info.
Dziękuję Ci bardzo za informacjęPodobno przy kp śluz może się pojawiać i nie zawsze jest to zły objaw. Jego większa ilość świadczyć może o alergii. Niestety alergie pokarmowe dają o sobie znać często ok.3 miesiąca życia dziecka więc to, że wcześniej było ok.i dopiero niedawno się pogorszyło jest normalne.
Mały przytył przez 6,5 tygodnia 1100g więc wszystko jest ok. Po szczepieniu troche płakał ale chyba mniej niz babcia![]()
A ile wazy Twój synek? Ile miał przy urodzeniu? Pytam z ciekawosci bo nasze dzieci są z tego samego dnia :-)Podobno przy kp śluz może się pojawiać i nie zawsze jest to zły objaw. Jego większa ilość świadczyć może o alergii. Niestety alergie pokarmowe dają o sobie znać często ok.3 miesiąca życia dziecka więc to, że wcześniej było ok.i dopiero niedawno się pogorszyło jest normalne.
Mały przytył przez 6,5 tygodnia 1100g więc wszystko jest ok. Po szczepieniu troche płakał ale chyba mniej niz babcia![]()
Dokładnie Marcelina jadła cyc + nan 1 mm i wszystko ok po 3 miesiacach katastrofa .....Podobno przy kp śluz może się pojawiać i nie zawsze jest to zły objaw. Jego większa ilość świadczyć może o alergii. Niestety alergie pokarmowe dają o sobie znać często ok.3 miesiąca życia dziecka więc to, że wcześniej było ok.i dopiero niedawno się pogorszyło jest normalne.
Mi się wydaje, że trochę później, może po 4 miesiacu albo i jeszcze pozniej, moja 3.5 miesiaca narazie wklada tylko rączki do buzi.Dziewczyny kiedy wprowadzić gryzaka zyrafke? Bo zastanawiam się czy kupić małemu na święta czyli na 3 miesiące...
A ile wazy Twój synek? Ile miał przy urodzeniu? Pytam z ciekawosci bo nasze dzieci są z tego samego dnia :-)
Bardzo podobnie waga urodzeniowa 4050, spadkową 3790 a teraz 6850.Tak, tak - z tego samego dnia.
Waży 6400 a przy porodzie 3600, przy wyjsciu ze szpitala 3300. Karmie tylko kp wiec przybywa ok. A u Ciebie?