reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Na fb jest fajna grupa "mama karmiąca na diecie eliminacyjnej", tam czasami są wrzucane przepisy i różne rady dot.alergii. Polecam. Poza tym strona z przepisami: mamaalergikagotuje.pl a ja dziś np.piekłam chleb z Link do: Na dobry początek :) Chleb gryczano - kukurydziany - Na bezglutenowym talerzu
A na Šwięta robię ciasto Link do: Makowiec z samego maku
Wielkie dzięki za podpowiedź:).
A u Was po diecie eliminacyjnej się poprawiło? Do kiedy będziesz ją stosować?

A mówią że nie ma diety matki karmiącej:sorry2:.

Misis a jak się robi te badania?

Bo nie ma :p mnie się po prostu trafił alergik mały :-) chociaż ja czuje po kościach, że to czekolada/kakao, bo w ciąży jadłam tylko lody i żelki, po porodzie bałam się zaparć, a po miesiącu poszło w ruch ptasie mleczko, ciasta czekoladowe itd i mniej więcej w tym okresie pojawiła się wysypka, a jej największe nasilenie plus kupy nastąpiły po moim weekendzie czekoladowym u rodziny oraz znajomych

Dziewczyny udało Wam się zrzucić zbędne kg po ciazy, jeśli tak to ile Wam to zajęło? Ja niestety przytyłam bardzo dużo około 24 kg, 1/3 wciąż ze mną i od 10 tyg waga stoi :(

Dziewczyny udało Wam się zrzucić zbędne kg po ciazy, jeśli tak to ile Wam to zajęło? Ja niestety przytyłam bardzo dużo około 24 kg, 1/3 wciąż ze mną i od 10 tyg waga stoi :(
Mi waga stanęła (dosłownie-padły baterie:)) jak miałam +4. A że ostatnimi czasy mam straszne ssanie to wolę ich nie wymieniać:p.

Ja jestem mało wiarygodna, bo dzisiaj osiągnęłam wagę sprzed ciąży, minęło 2.5 miesiąca, przytyłam 15, ale to przez nerwy, stres, wymuszoną dietę i branie euthyroxu, ewentualnie pomogły codzienne spacery z dzieckiem.

Ja jestem mało wiarygodna, bo dzisiaj osiągnęłam wagę sprzed ciąży, minęło 2.5 miesiąca, przytyłam 15, ale to przez nerwy, stres, wymuszoną dietę i branie euthyroxu, ewentualnie pomogły codzienne spacery z dzieckiem.
Ty jesteś mało wiarygodna to co ja mam powiedzieć? Do końca ciąży 1kg na minusie a 1,5 miesiąca po porodzie - 12kg na wadze. Z wagi 81kg na początku ciąży ważę teraz 68. W środę mam wizytę u ginekologa-endokrynologa zobaczymy co powie na wyniki badań.

reklama
Ty jesteś mało wiarygodna to co ja mam powiedzieć? Do końca ciąży 1kg na minusie a 1,5 miesiąca po porodzie - 12kg na wadze. Z wagi 81kg na początku ciąży ważę teraz 68. W środę mam wizytę u ginekologa-endokrynologa zobaczymy co powie na wyniki badań.

O matko... Gdybyś się odchudzała to powiedziałabym, że zazdroszczę, ale w takim przypadku ciekawe o co chodzi

Do góry