• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Tak zgadza sie. Ja mowie o calej reszcie. Nic milego przyjechac raz na jakiw czas i widziec chore ceny w porownaniu do zarobkow.
A najgorsze jest to że odkąd doszedł PiS do władzy to ceny poszły w górę i opłaty. Wkurzam mnie to że ja muszę spinsorowac ich socjalke. Kostka masła 7 zl- pewnie niektórzy muszą godzinę czy dwie pracować na masło! A gdzie tu reszta... ehhh

reklama
A najgorsze jest to że odkąd doszedł PiS do władzy to ceny poszły w górę i opłaty. Wkurzam mnie to że ja muszę spinsorowac ich socjalke. Kostka masła 7 zl- pewnie niektórzy muszą godzinę czy dwie pracować na masło! A gdzie tu reszta... ehhh
Wiem, mama mi o tym kilkakrotnie mowila i powiem Ci, ze ja tu za 70e robie pelne zakupy na caly tydzien nie wykluczajac zachcianek i w sumie bez ograniczania sie. W PL za te same pieniadze mozna sporo kupic, ale nieporywnywalnie mniej.
Nie wspomne o tym, ze np Zara to tu sklep niemalze dla wszytskich, w PL nie i jest duzo drozej niz tu (np zimowy plaszcz w tantym roku - 100zl drozej). Szlag mnie trafia jak to widze.
Ale ktos 500+, polowe habdlowych niedziel mniej i dotacje na Rydzyka musi sponsorowac...

Dziewczyny proszę o pomoc :tak: za tydzień chrzest małej i zupełnie nie wiem w co się ubrać :errr: czy kojarzycie może sklepy z typowo sukienkami do karmienia? mam co prawda jedną taką sukienkę rozpinaną z przodu po środku ale ona jest z bardzo cienkiego dżinsu i nie wiem do końca czy się nadaje... do tego zupełnie nie wiem jakie buty.. bo chętnie ubrałabym trampki ale wiem że nie wypada:( dzis przymierzyłam sukienkę dla Anastazji... jest troche za duża... do tego rajstopki białe i sweterek biały a do kościoła kombinezon i czapeczka. Czy może być? Poratujcie kieckami bo wypadłam z obiegu zupełnie...

Nie miałam specjalnie sukienki do karmienia, kupiłam w h&m elegancka tunikę oversize z długim rękawem, czarne grubsze rajstopy i botki, a na to płaszcz. Do karmienia udostępnili mi pokój w hotelu obok restauracji, gdzie było przyjęcie, więc mogłam nawet nago tam chodzić.

Dziewczyny proszę o pomoc :tak: za tydzień chrzest małej i zupełnie nie wiem w co się ubrać :errr: czy kojarzycie może sklepy z typowo sukienkami do karmienia? mam co prawda jedną taką sukienkę rozpinaną z przodu po środku ale ona jest z bardzo cienkiego dżinsu i nie wiem do końca czy się nadaje... do tego zupełnie nie wiem jakie buty.. bo chętnie ubrałabym trampki ale wiem że nie wypada:( dzis przymierzyłam sukienkę dla Anastazji... jest troche za duża... do tego rajstopki białe i sweterek biały a do kościoła kombinezon i czapeczka. Czy może być? Poratujcie kieckami bo wypadłam z obiegu zupełnie...
Ja miałam w ten szczególny dla nas dzień spódniczka i bluzkę rozpoznana na guziki nawet tuż przed masza karmiłam i było mi wygodnie

A malutka bomba śliczna sukienka i śliczna niunia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry