Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
rzeczywiscie, juz blizej konca niz dalej i ciesze sie bardzo, bo przez te problemy z szyjka oliczalam kazdy dzien i tydzien. Teraz jest juz bezpieczny okres, wiec odetchnelam z ulga i teraz mam nadzieje, ze jeszcze chociaz z 2-3 tygodnie wytrzymam, ale im dluzej tym lepiejPtencer -ty juz zupelnie na finiszu
A co,nie ma ze boli ;-) A ja sie rozlozylam na moim ukochanym wyrku w sypialni,zajadam babeczki z jablkami,ktore wczoraj upieklam i netuje przed obiadkiem:-) Odkad jestem na zwolnieniu to nie wiem co ze soba zrobic hehe,Zaczelam gotowac,piec,robic pozadki w polkach itp,zeby tylko czas szybciej zlecial. Synek zadowolony bo wlasnie cwiczy kickboksing w moim brzuchu;-) To chyba po tych babeczkach :-) 
pieczesz,gotujesz,myjesz okna!!!Jesteś pełna energi:-)Ja na razie jestem na etapie kupowania i dostawania ciuszków dla synka.Mam ich juz sporo,tez wezme sie za ich pranie(znaczy się pralka upierze) i będę je prasować.W październiku planuje kupic łóżeczko,materacyk i przewijakNigdy się przypuszczałam,ze kompletowanie i kupowanie akcesoriów dla dziecka sprawi mi tyle frajdy