reklama

ciężaróweczki po in vitro

kasia - ja sie nie martwie brakiem powiekszenia piersi. im nije urosna tym lepiej....
tak, nadal dolegliwosci ciazowych. nic nie czuje... tylko czuje ze jest 'cos' w brzuszku. takie cos niewygodne w brzuchu. dziwne uczucie - nie wiem cz tez tak mialas od poczatku

reklama
lolitka mi też urosły jako pierwsze....ja się akurat cieszę bo zawsze chciałam mieć większe...:)ale w pierwszym trymestrze też miałam mniej objawów, za to teraz ....matko i córko....makabra...zgaga, hemoroidy, ciągle mi słabo , męczę się jak osioł pod górkę,zawroty głowy,zaparcia i biegunki na zmianę.....pewnie jeszcze o czymś zapomniałam....:):)a żeby było śmiesznie teraz mam taki stres dziewczyny:(zalali mi w mieszkaniu dwa pokoje w tym pokój dziecka....:(:(brud, syf i malaria jednym słowem...bo zaczął przeciekać pion z ubikacji więc wyobraźcie sobie co mi na łeb kapało....nowy dywan u małego do wywalenia...smród okropny i dzisiaj mają mi przyjść zrobić remont pionu ale muszą też u sąsiada z góry bo od niego sie zaczęło a on cham nie chce wpuścić ich do domu bo mu podłogę w łazience rozwalą...no logiczne ale wymiana pionu jest obowiązkowa.....i teraz mam cyrki z nimi

Mi tam ssyski ani drgnęły, nie bolą w ogóle, bolały tylko do terminu kiedy miałam dostać okres... nie cieszę się z tego, bo jak po 1 dziecku urosły mi o 3 rozmiary w 2 dni po porodzie to do dziś mam zsiekane naleśniki :).
Szarlotka współczuję, ja też już miałam zalane mieszkanie 2 razy, ale czystą wodą... także nie zazdroszczę...

Jak mi się czas do wizyty dłuży... jakieś schizy mnie łapią. Myślicie, że jak pójdę do położnej to w 15tc ona może wysłuchać tętna?

u mnie sprawa z syskami byla ciezka hehe.Bolaly od samego poczatku,az tak do 6 miesiaca ciazy.W koncu zaczelam spac bez stanika :-) A rozmiar az tak bardzo w gore nie poszedl.Jak narazie z 80C na 85D,wiec mam czym oddychac ;-)

dziewczyny

czy wam urosly piersi w I trymestrze? bo u mnie 2.5 miecha a piersi te same. nie to ze narzekam bo sie ciesze ze nie rosna ale po prostu sie zastanawiam czy to normalne....
U mnie 34 tc i nic a nic nie urosły, zaoszczędziłam na biustonoszach hehe
Moi królewicze ważą 1900 i 2300, za 4 tygodnie dr chce rozwiązywać ciążę. Cieszę się i boję na zmianę ;)

Ostatnia edycja:
dzieki za odpowiedzi dziewczny

kwiatek
- nie boj nic. tyle ich wynosilas ze sam porod to juz tylko troche bolu i po krzyku. ile masz kg na plusie?
10 kg:) Myślałam, że przytyję 2 razy tyle, bo2 szkraby a poza tym mam takie zaparcia po tym żelazie, że załatwiam się raz na 2 tyg :wściekła/y:
Brzuszek

hmm chciałam dodać fotę brzucha, ale nie wychodzi mi :/

Ostatnia edycja:
lolitka - o ile dobrze pamietam to mnie w ciąży urosło wszystko, brzuch :-D, dupa, uda, nawet palce mi spuchly - ale cycki to nie bardzo:no:, a juz na pewno nie w pierwszym trymestrze... dopiero jak karmic zaczelam to mi się tak ładnie zrobilo...
no i objawow na początku żadnych nie miałam, nic zupełnie, więc luz.
a dotarło do ciebie już, że mamą będziesz????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry