Adus..ja jakos rozróżniam to jak maly się przeciąga a twardnienie brzucha. maly jak się przeciąga to najczęściej wystaje mi gdzies brzuch bardziej z ktorejs strony no i mnie osobiście to bardziej boli...czuje jak się zapiera, ale wtedy masuje delikatnie ta bulke na brzuchu i maly ustepuje

a twardnienie czuje najczęściej jako takie ciagniecie skory na brzuchu. jak dotykam brzucha to jest twardszy. ale tak do końca się na tym nie znam;-)chyba najważniejsze, ze nie mam boli miesiączkowych.
a u mnie niby mało lezenia, ale jeszcze te 5 tygodni chciałabym przechodzić w dwupaku, żeby na moim suwaczku pojawil się ten magiczny skonczon 36tc a rozpoczęty 37...wtedy będę spokojna
madzialenak...a bierzesz jakies leki na uczulenie? czy tak bardzo cie teraz nie meczy?
kiwisia...a ja bym powiedziała, ze wynik wątpliwy. no ale może najlepiej powtórzyć badanie i będzie wszystko wiadomo
milagors...ale na spacer możesz sobie pozwolić?! łał, no to masz czad kochana...to ja ci zazdroszczę!:-)
Lawendowy...ostatnio przegladalam caly watek o twardnieniu brzucha i skracającej się szyjce macicy w ciąży na BB i zauwazylam wlasnie kilka przypadkow mamus, które urodzily zdrowe i sliczniutkie dzieciaki nawet nie majac szyjki...wiec nawet jakby opcja była najgorsza, chociaż oczywiście taka nie będzie to i tak dasz rade!
ja jak miałam podejrzenie nowotworu jajnikow i operacje w szpitalu onkologicznym w wwie to na wynik histo czekałam 4 tygodnie a jak jechałam po wynik to myslalam, ze umre...okazało się, ze to "TYLKO" endometrioza...ale co przezylam to moje:-(