madzialenak
mama na pełen etat
Miliaa ja też lubię burzę
a ja czekam na deszcz aby trochę oczyścił powietrze bo jestem uczulona na pyłki traw, drzew i zbóż więc brak deszczu utrudnia mi trochę funkcjonowanie. Nie pamiętam kiedy popadało u nas, w powietrzu jest mnóstwo tych okropnych pyłków, kicham po kilkanaście razy dziennie oraz swędzi mnie gardło od tego paskudztwa.
a ja czekam na deszcz aby trochę oczyścił powietrze bo jestem uczulona na pyłki traw, drzew i zbóż więc brak deszczu utrudnia mi trochę funkcjonowanie. Nie pamiętam kiedy popadało u nas, w powietrzu jest mnóstwo tych okropnych pyłków, kicham po kilkanaście razy dziennie oraz swędzi mnie gardło od tego paskudztwa.
), słuchacie?
waga tylko 2040, wczoraj 2200 noi najlepszy myk na koniec lekarz oświadczył mi, że jestem do cc bo ułożenie jest podłużne miednicowe, wczoraj główką w dół. Doradził mi szybszą wizytę tak za 2 tyg. bo musze miec wskazanie od lek. na cesarkę a 37 tc to ostatni dzownek.
no mam ;-) wybudowaną w 1926, i poprawioną przez mego M więc działa znakomicie :-) ale w sklepie włączam też wiatrak, jest na prawdę fajny chłodek, więc jak wychodzę na zewnątrz to nie mogę się nadziwić,że tak gorąco ... ale dziś była burza, a ja jej nie lubie