• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Cześć dziewczyny. Tak sobie rozmawiacie o usg 3D czy 4D. Ja tez takie robiłam w 22 tc. Synek był bardzo ładnie ułożony wtedy i dokładnie Go obejrzałam. Takie usg to jest niesamowity sprzęt, bo jak Michał się urodził i na Niego spojrzałam, to nie było tak jakbym Go widziała po raz pierwszy. Był naprawdę podobny do siebie z usg i znałam już tą buźkę. i jak najbardziej można po takim usg stwierdzić do kogo jest dziecko podobne (poza oczywiście kolorem oczu i włosów). Cudowne przeżycie takie usg. Często wracam do tego nagrania i zawsze się wzruszam. Pamiątka na całe życie. :tak:

reklama
mnie również korci takie usg 3d czy 4d, ale nie zrobię. W szpitalu jak przystawiali te kółka do badania serduszek to maluszki od tego uciekały, wtedy często w dzień mnie kopały, teraz są spokojne, nie chce dla mojej ciekawości sprawiać im powód do kopania, myślę,że nie lubią ani usg, ani tych pelet

Aduś ja oczywiście też nie mogę się doczekać, aż je przytulimy ... często wyobrażam sobie jak mój mąż je tuli, wiem,że tak bardzo zawsze pragnął dzieci i jak teraz na nie czeka, martwi się, czyta ... ja oczywiście też

Ostatnia edycja:
Jeżeli chodzi o wybór szpitala dla mnie podstawą decyzji była rekomendacja mojej lekarz prowadzącej i to, czy w szpitalu jest neonatologia - wybrałam taki szpital, który ma III stopień referencyjności więc jak coś by się działo (odpukać !!!!) wiem, że Malutka będzie w dobrych rękach. W moim szpitalu warunki lokalowe są średnie ale dla mnie to naprawdę mało ważne - ładnie mam w domu, w szpitalu przez kilka dni nie muszę.
Mam bardzo blisko do szpitala Medicovera, dostałam do nich gigantyczną zniżkę na poród ale się nie zdecydowałam - właśnie z powyższych powodów. Bezpieczeństwo to mój priorytet.

Misia, trzymam kciuki już za Ciebie bo przynajmniej według planu będziesz pierwsza :-)
Mąż mi wyjechał w ostatnią delegację przed porodem, jutro wraca więc ja zaciskam uda jak się tylko da! Jutro wraca i niech się dzieje co chce ;-)

I ja też bym chciała aby Lena miała usta po tacie :-)

Dziewczyny ja tak samo nie mogę doczekać się mojego Synka, w sumie o niczym innym nie myślę tylko o nim, jak będzie wyglądał, do kogo będzie podobny, jak przebiegnie poród itd. Ach... jeszcze 2 m-ce, nie wiem jak wytrzymam :confused:

Adus...kochana, nie przez ciebie mam lęki odnośnie szyjki...ja po prostu się tak przejmue wszystkim...niby jak więcej chodze to czuje się lepiej, ale znow to klucie się pojawilo i spanikowalam i już leze jak kloda;-)

gotadora...wlasnie ja tez o tym mysle:-D tzn ja miałam usg 3d/4d i wiem jak mój maluszek wygląda i jaka ma buzke...jest cudny! wszyscy mowia, ze jak się dziecko rodzi to jest wlasciwie takie samo jak na tym usg...mojemu mezowi się wydaje, ze Marcel do niego jest podobny a mnie się wydaje ze do mnie:-D spor trwa:-p

Kurcze dziewczyny...zazdroszcze Wam ze Wy już na ostatnich prostych jestescie, lub chociaz w polowie...a ja dopiero na samym poczatku...i jeszcze tyle musze czekac...ja nawet nie wiem jaka jest lec itp...a co tu myslec do kogo podobne bedzie:P

Coleta, może w zw. z niedzielną pełnią zrobimy prezenty na dzień ojca. A. Dziś kupił francuskiego szampana, co by godnie uczcić. A za godz. zjeżdża przyszła chrzestny i teściowa, bo wygrsebały jego nagie zdjęcia i będziemy sprawdzać, czy do A. Podobna Lidka. Podobno lepiej nie :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry