Oskaa
Fanka BB :)
cześć :-) Nie było mnie troszke, ale juz postaram sie byc na bieżąco. Byliśmy też 3 dni nad morzem. Cudnie było :-) Adriankowi chyba też się podobało, bo skakał w brzusiu jak szalony 
Misia kciuki &&&&&&&&&&&&&&
milia ale masz malusi brzuszek jak na ten tydzień. A na budyń narobiłaś ochoty :-) a są już jagody? bo ja jeszcze nie widziałam.
Za to czereśni się objadłam nad morzem, bo takie były ładne - duze i słodziusie.
hola współczuję tych opuchlizn.
Dziewczyny czy Wy jak chodzicie to Wam się brzuch robi wtedy twardszy?
Mój teraz tak wyskoczył tzn. tak szybko urósł w ciągu tygodnia - dwóch. I jak siedzę czy leżę to jest miękki, ale jak chodzę to jest tak jakby troszkę wyżej i twardszy. Nie wiem czy to normalne. Siostra moja urodziła w 28tc i mnie juz straszy, ze to skurcze. Mnie nic nie boli. Wizytę mam 4 lipca.

Misia kciuki &&&&&&&&&&&&&&
milia ale masz malusi brzuszek jak na ten tydzień. A na budyń narobiłaś ochoty :-) a są już jagody? bo ja jeszcze nie widziałam.
Za to czereśni się objadłam nad morzem, bo takie były ładne - duze i słodziusie.
hola współczuję tych opuchlizn.
Dziewczyny czy Wy jak chodzicie to Wam się brzuch robi wtedy twardszy?
Mój teraz tak wyskoczył tzn. tak szybko urósł w ciągu tygodnia - dwóch. I jak siedzę czy leżę to jest miękki, ale jak chodzę to jest tak jakby troszkę wyżej i twardszy. Nie wiem czy to normalne. Siostra moja urodziła w 28tc i mnie juz straszy, ze to skurcze. Mnie nic nie boli. Wizytę mam 4 lipca.

o dzizasss...to ja już nie wiem... poki nie boli jak na @ to staram się nie przejmować...