• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Wow, niezla okazja. Ciekawe jaka jakosc, ale cena súper jak za taka ilosc.
Ubranka głównie Disney, H&m, Baby, Baby Club, Cool Club, dam znać jak przyjdą ☺️ a pani się przeprowadza i zależało jej na szybkiej sprzedaży i jeszcze mi dorzuci kilka mówiła że właśnie słabszej jakości lub z jakąś plamka, ale nie chcę tego brać ze sobą, a ja to wszystko sobie przeglądnę i jak coś się nie będzie nadawało do użycia to prostu wyrzucę :) ale jak na początek i przebieranie czasem kilka razy dziennie to cieszę się na taką okazję 🙃

reklama
Hmmm...ale że są 2 blizny 🤔 .
A ja myślałam, że przy drugiej cc tą pierwszą bliznę jakoś wycinają😅.
Część środkową mam jedną, ale "końce" blizny są osobne (z jednego cięcia i z drugiego cięcia). Z jednej strony to odcinki ok.4cm, z drugiej z 1,5 cm. I tam gdzie jest to krótsze pomiędzy dwoma bliznami po drugiej cc pokazało się "wybrzuszenie".

Ubranka głównie Disney, H&m, Baby, Baby Club, Cool Club, dam znać jak przyjdą [emoji3526] a pani się przeprowadza i zależało jej na szybkiej sprzedaży i jeszcze mi dorzuci kilka mówiła że właśnie słabszej jakości lub z jakąś plamka, ale nie chcę tego brać ze sobą, a ja to wszystko sobie przeglądnę i jak coś się nie będzie nadawało do użycia to prostu wyrzucę :) ale jak na początek i przebieranie czasem kilka razy dziennie to cieszę się na taką okazję [emoji854]
Super;) czasami można naprawdę fajnie trafić a te malutkie ciuszki zazwyczaj nie zdarzą się poniszyć ;)

A mi wlasnie przyszly lancuszki do smoczka [emoji2956]
IMG_20200427_104145.jpeg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry