• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Pojechałam dziś do pepko z synem.Ja nie wiem kiedy on się tak zmienił był taki niegrzeczny że gdybym widziała inne dziecko co się tak zachowuje to pewnie w myślach bym go nazwala bachorem.Co robic jak tlumaczyc ?onnza chwile ma 2 lata moze to ten bunt?
Ha, ha 😄 . To nasi synowie plus jeszcze młody od Misis wkraczają w ten sam okres w podobny sposób. Mój do tego rezygnuje chyba właśnie z dziennej drzemki, co w dosyć głośny sposób oznajmia całej wiosce drąc się wniebogłosy na specerze w wózku (tak zawsze zasypiał). Do sklepu to z nim nie pójdę pewnie przez kolejne 2 lata😬. A jeszcze ta pogoda...na placu zabaw by się chociaż wyszalał, a tu ciągle ciula😑.
Chciałyśmy to mamy😅🤪.

Ha, ha 😄 . To nasi synowie plus jeszcze młody od Misis wkraczają w ten sam okres w podobny sposób. Mój do tego rezygnuje chyba właśnie z dziennej drzemki, co w dosyć głośny sposób oznajmia całej wiosce drąc się wniebogłosy na specerze w wózku (tak zawsze zasypiał). Do sklepu to z nim nie pójdę pewnie przez kolejne 2 lata😬. A jeszcze ta pogoda...na placu zabaw by się chociaż wyszalał, a tu ciągle ciula😑.
Chciałyśmy to mamy😅🤪.
Dokładnie hehe Ale dziś to mnie poniosło na szczęście śpi diabelek nawet 3 H i teraz mogę poleżeć

:-D:-D
Chciałyśmy to mamy😅🤪.
Moj synuś to skarbuś-wypraszam sobie jakieś insynuacje:-D:-D tylko czasem diabełek go dopada :) ale mój cale szczęście jeszcze nie planuje rezygnować z dzemki i co więcej sam mnie informuje ze pora spać :) wczoraj nie było dzemki w południe bo kuzyni do niego przyjechali i potem od 16.50 spal do 5.30.
Co do tych napadów to na mieście czy wsi jeszcze patentu nie mam ale jak diabełek wstępuje w domu to ide do drugiego pokoju albo ide myc garnki i po jakimś czasie sie uspokaja

Dziewczyny może komuś się coś przyda, oddam za koszt przesyłki. W razie czego proszę o informację prywatną
IMG_20200622_134139.jpeg
IMG_20200622_134222.jpeg
IMG_20200622_134250.jpeg
IMG_20200622_134039.jpeg
IMG_20200622_134046.jpeg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry