• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A jeśli by tam sie cos pokielbasilo to dieta czy leki sie bierze? Moze jednak uda mi się to jutro ogarnac

Ja miałam lekkie odchylenia insuliny i bralam metformine, ale głównie dlatego że wg mojej endokrynolog metformina jako skutek uboczny wspomaga implantacje, normalnie zaleciłaby mi tylko dietę gdyby nie starania...

To jest 2h siedzenia w labie więc powodzenia!

Pojechałam dziś do pepko z synem.Ja nie wiem kiedy on się tak zmienił był taki niegrzeczny że gdybym widziała inne dziecko co się tak zachowuje to pewnie w myślach bym go nazwala bachorem.Co robic jak tlumaczyc ?onnza chwile ma 2 lata moze to ten bunt?

Orientujecie sie czy znajde cos takiego w aptece ?bylam w rossmab i pytalam o vos takiego do zmiany pieluszki i nie znalazlam pani polecala bepanten sudocrem a mi joe o to chodzi .Linomag jest chyba tez na podraznienia.W fr uzywalamnwlasnie tej mustella

Załączniki

• Screenshot_20200622-110418_Chrome.jpg
    Screenshot_20200622-110418_Chrome.jpg
    126,8 KB · Wyświetleń: 82
Orientujecie sie czy znajde cos takiego w aptece ?bylam w rossmab i pytalam o vos takiego do zmiany pieluszki i nie znalazlam pani polecala bepanten sudocrem a mi joe o to chodzi .Linomag jest chyba tez na podraznienia.W fr uzywalamnwlasnie tej mustella

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry