Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzięki już zamówiłam orginalny i podusie dla synka.Nie wiem czy w ogóle mi ten szumis jest potrzebny Ale w Polsce lubię szastac kasa hehehehe A co[emoji4]![]()
Szumisie
Odwiedź sklep Szumisie i wybierz atestowane zabawki dla dzieci i niemowląt, produkowane w Polsce. Idealne na prezent dzięki możliwości personalizacji!szumisie.pl
Do pupy dobry jest zielony linomag. Kosztuje grosze.We Francji używałam do zmiany pieluszki wacikow i takiego kremu lub wody.Czy jest tu taki krem ?jeśli tak proszę o nazwę.
Jak pisałam, u nas się fajnie sprawdza. Mam nadzieję, że i córci podpasuje.Dzięki już zamówiłam orginalny i podusie dla synka.Nie wiem czy w ogóle mi ten szumis jest potrzebny Ale w Polsce lubię szastac kasa hehehehe A co
Śmiej się, śmiej. Mój brat mówił, że na początku strasznie go szumis irytował, że głośny i przeszkadza, alw bardzo szybko się przyzwyczail i miał problem ze spaniem bez niego [emoji23][emoji23][emoji23]Najwyżej sobie będziesz szumiała [emoji23] taki chill
Śmiej się, śmiej. Mój brat mówił, że na początku strasznie go szumis irytował, że głośny i przeszkadza, alw bardzo szybko się przyzwyczail i miał problem ze spaniem bez niego [emoji23][emoji23][emoji23]
To u nas było jeszcze lepiej...odkurzaczA u nas ani szumis, ani aplikacja ani suszarka... Ja robiłam szszsz... i tylko to działałoChyba się nagram i będę to sprzedawać dla super wymagających dzieci
![]()

Szkoda że tak późno na to wpadłaś. Byłabym pierwszą klientkąA u nas ani szumis, ani aplikacja ani suszarka... Ja robiłam szszsz... i tylko to działałoChyba się nagram i będę to sprzedawać dla super wymagających dzieci
![]()
U nas najlepsze było rozstrojone radio. Działało na dwójkę moich dzieci. Nie wiem co to będzie jak transfer się powiedzie bo radio wywaliłamA u nas ani szumis, ani aplikacja ani suszarka... Ja robiłam szszsz... i tylko to działałoChyba się nagram i będę to sprzedawać dla super wymagających dzieci
![]()