Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Na skurcze brałam aspargin. Drętwienie dłoni to inna sprawa. U mnie doszło do tego, że miałam problem z jazdą autem, bo po 5 minutach na kierownicy traciłam czucie, a w nocy tak cierpły i bolały że spać nie mogłam. Okazało się że to zespół cieśni nadgarstka. W jednej ręce minęło w dniu porodu, w drugiej stopniowo odpuszczało do miesiąca po porodzie. Niestety w czasie ciąży nic nie można z tym zrobic.Hej Dziewczyny. Co bierzecie na skurcze łydek i drętwienie dłoni? Jeśli takie macie.. Ja Polykam magneB6 ale tylko 2x1 czasami trzecia wieczorem jak nie zapomnę. Chyba za mało co?
Mój mąż dziś pojechal spowrotem do Fr A mi tak jakoś dziwnie
Przykro mi. Dużo siły.Cześć kobity
Krótkie info bo nie chcę później wracać do tematu
Była ciąża bliźniacza, poroniłam ...
Leżę w szpitalu i czekam na zabieg...
U mnie nikt nie miał, ale ja mam problemy z kręgosłupem, więc może to jest jakoś powiązane. Całe szczęście mi minęło samo. Mam nadzieję że bez powodu samo nie wróciWłaśnie tych ciesni się obawiam, mama miała, już nawet obie ma po zabiegu A nawracają, siostra w ciąży miala.. A to ponoć leci genetycznie.
A ja puszczałam szumy z internetuJeszcze wracając do wyprawki to powiem Wam, że przy starszej corce Szumis zaczął się przydawać jak miala jakieś 3 miesiace, a przy tej działa cuda od początkuJak się przebudzi, a Szumis jest włączony cyzli sam zaczyna szumieć to ona zasypia od razu![]()
No chyba, że jest głodna to wtedy może i cały las wierzb szumieć i ona ma to w poważaniu![]()
![]()
I z pierwsza mialam Bujak Tiny Love 3w1,a teraz Kinderkraft. Oba są spoko, ale ten pierwszy dużo lepiej wykonany i myślę, że chyba fajniejszy.
Ja nie chcialam kłaść telefonu koło dziecka. Szumis zamortyzowany, rok uzywala Lila, a teraz ma siostra [emoji4]A ja puszczałam szumy z internetu [emoji12][emoji12][emoji12]
Materac zazwyczaj ma 60x120.pod materac koniecznie taki podklad zeby siuski nie wsiąkały w materac bo przynajmniej u nas czesto jest awaria prześcieradła. Teraz sie nauczyl odpinać pampersa z jednej strony i gdzies co dwa dni jest zalanyCo do Szumisia, to pamiętam jak moja siostrzenica się urodziła 12 lat temu to nawet nie wiedzieliśmy o czymś takim. Pół roku później urodziła się kolejna siostrzenica i jej kupili tego konika morskiego z Fisher Price, przyjechali z nią i tym koniem, ta starsza jak zobaczyła to trzeba było jej kupic. Spala z nim bardzo dlugo. Teraz siostra ma synka , 9 miesięcy i tez kupiła, ale tu już są wypasy, nie na baterie tylko można kabelkiem podladowac, wyciągala czasami sam środek i zimą do wózka na spacerzesuper sprawa. Na pewno też kupię. Tylko musze jakiegoś fajnego poszukać.
Dziś usiadłam do wyprawki. Zamówiłam pościel, różka, kocyk taki grubszy, dwa ręczniki kąpielowe i kilka pieluch, tetrowych i muslinowych, wieksze i mniejszechcialam jeszcze prześcieradła do łóżeczka ale nie znałam wymiarów materaca. Myslalam o łóżeczku z Ikea ale weszłam i nie ma już tego co chciałam ;/
Pierwsze podejście za mną !